Din Tekstforfatter

Flere stiler mod gamerkarrierer

Del
Der var engang man kunne vælge meget få, traditionelle fag, når man skulle finde sin livsvej. Og så var der engang før det, hvor man ikke havde noget valg, men forventes at følge i sine forældres fodspor. Det er en saga blot i dag, hvor mulighederne synes næsten uendelige for de fleste. Og der kommer hele tiden nye til.

Vi lever i den grad i den digitale tidsalder, og med det følger også en række karrierevalg som udelukkende beskæftiger sig med den online verden. Se bare på influencere der stormer frem som aldrig før, og for nogens vedkommende betaler endnu bedre end et almindeligt fuldtidsjob. Og for nogens vedkommende er muligheden for at blive professionel gamer også blevet en helt almindelig karrierevej.

Fuldtidsgamer

Med øgede muligheder for at leve af teknologi kommer også muligheden for at leve af - og det kan lyde simpelt - bare at spille computer. Og det er en karrieremulighed, der har overrasket og som har banet vejen for mange nye talenter.

Mange teenage gamere, som sidder derhjemme med deres gamer computer drømmer formentlig om, at kunne game på fuldtid og gøre det til deres levevej og karriere. For det er vigtigt at beskæftige sig med noget, man interesserer sig for. Derfor vil mange lægge alle deres kræfter og energi i, at forbedre sig og komme med til de rigtige turneringer.

Forældre og studievejledere skal uddannes

Som forældre kan man måske have en tendens til at finde et højt tidsforbrug foran skærmen usundt og bekymrende. Og samme holdning kan studievejledere have, når de unge fortæller om deres ønske om at blive professionelle gamere.

Men det er ikke længere helt urealistisk. Med den større fokus på esport der er kommet i dag, er det blevet en opnåelig drøm - omend stadig en der skal kæmpes hårdt for. Men som med alle andre sportsgrene gør øvelse mester, så det vil også kræve rigtig mange timer.

Som forældre og studievejledere er det derfor vigtigt at sætte den unge i kontakt med de rigtige mennesker, og give dem den fornødne støtte og motivation - samtidig med at man kan opfordre dem at sørge for at have noget at falde tilbage på. Gaming er ikke længere bare tidsfordriv og spild af liv, men til gengæld en mulighed for at dygtiggøre sig i noget, der både giver socialt liv og en potentiel karrierevej. Derfor er det altså ikke så farlig en ting, som vi troede det var i gamle dage.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet25.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

De danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet i forbindelse med kloakservice og kloakrensning. De er således blevet bedre til at gøre brug af miljøvenlige rensningsmetoder, når de rykker ud til opgaver i hele landet. Det gælder uanset om der skal renses afløb, faldstammer, kloakker eller andet relateret til kloakbranchen, og som vil sikre en miljøvenlig løsning på et kloakproblem. At danske kloakfirmaer er blevet bedre til at passe på miljøet, når de rykker ud til opgaver i hele landet, skyldes den stigende efterspørgsel på miljøvenlige løsninger. Den store efterspørgsel på miljøvenlige løsninger er ikke kun i kloakbranchen, da forbrugerne over en bred kam er blevet bedre til at efterspørge de miljøvenlige løsninger. I de sidste mange år har der været et større og større fokus på miljø og klima, og at man skal forbruge på en måde, der ikke gør unødig skade på miljøet og klimaet. Derfor er forbrugerne begyndt at efterspørge de klimavenlige løsninger, hvilket er noget ma

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum