LivaRehab

Flere kondomer og varmestuer? Så hellere hjælp til at komme videre!

Del

Både de statslige og private sociale organisationer har tilbudt gratis prævention og sundhedstjek i årtier, så mere af det vil ikke løse problemerne for mennesker med prostitutionsskader - hverken i landeområder eller byer. Der mangler tværtimod reelle muligheder for at komme i gang med uddannelse, støtte til at komme i arbejde eller hjælp få tilkendt revalidering og terapeutiskforløb for at kunne mestre et liv med negative konsekvenser med prostitution, mener LivaRehab – center for rehabilitering af mennesker med skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb.

I går kunne det læses i pressen at sociale organisationer efterspurgte varmestuer og sundhedstjek i landområderne. Men det ville være en bedre investering – menneskeligt såvel som økonomisk - at hjælpe folk videre i livet.

”Vi støtter folk fra hele landet og især vores erfaring fra Sydsjælland viser, at der ikke er kondomer der mangler. De fleste med prostitutionserfaring har tjek på både kønssygdomme og prævention. De eftersøger ambulante behandling mod vold, overgreb og psykiske skader, gæld, der er afledt af prostitution.  De  fortæller sågar at sagsbehandlerne hellere vil give dem kondomer end muligheder, når de søger hjælp for at komme ud af prostitution”, fortæller Flora Ghosh, der er direktør i LivaRehab. 

”Men for et menneske i krise svarer det til at sætte puder på Titanics liggestole i stedet for at sende en redningsbåd. Vi taler om udsatte mænd og kvinder på bunden af samfundet, de har brug for en ligeværdig hånd til at rejse sig” fortsætter hun.

Flora Ghosh kan kontaktes på telefon: 5371 6100

LivaRehab, center for rehabilitering af skadevirkninger fra prostitution, vold og seksuelle overgreb, har eksisteret siden 2011 og har hjulpet mere end 600 mennesker videre i deres liv.

Nøgleord

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum