Aabenraa Kommune

Flere hundrede kiggede forbi til Apples åbne hus

Del

Onsdag 11. april var flere hundrede nysgerrige borgere, potentielle samarbejdspartnere og andre interesserede et smut forbi byrådssalen på rådhuset i Aabenraa. Her havde Apple inviteret til åbent hus, hvor de viste og fortalte om planerne for det nye datacenter i Kassø.

En model over det planlagde byggeri, plancher med illustrationer og forklaringer om projektet samt en snak med folk fra Apple. Det var, hvad interesserede borgere kunne opleve i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa onsdag 11. april.

Erik Stannow er chef for Apple i Norden, og han indledte det åbne hus med at sætte ord på nogle af planerne for datacenterbyggeriet i Kassø. Herefter kunne borgerne frit gå rundt til modellen og plancherne, hvor de kunne få svar på deres spørgsmål til Apple.

Ud over Apple var også Museum Sønderjylland mødt op for at vise nogle af de ting, der er fundet ved udgravningerne på arealet i Kassø. Her kunne borgerne også få syn for sagen, lige som de kunne få en snak med en repræsentant fra museet.

Se billeder fra onsdagens arrangement ovenfor.

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Mindeord for direktør Jakob Kyndal1.7.2019 13:09:47 CESTPressemeddelelse

Det er med stor sorg, at jeg i lørdags modtog meddelelsen om Jakob Kyndals alt for tidlige død. Jakob har været en utrættelig foregangsmand og direktør i Aabenraa Kommune siden kommunen blev dannet i 2007. Vi skylder Jakob en kæmpe tak for den helt utrolige indsats, han har ydet – både inden for hans eget fagområde på Social- og sundhedsområdet, men også på de tværgående opgaver på direktionsniveau, har han bidraget helt unikt. Jakob har leveret en arbejdsindsats langt udover det sædvanlige, og de ord, der først falder mig ind, når jeg tænker på Jakob, er ord som loyal, kompetent, betænksom, ambitiøs og visionær. Jakob havde mange ord i sig, men det var ikke fyldord. Han var altid helt ekstremt godt forberedt og kunne levere en præstation med et udsyn og forståelse for sammenhænge, som var helt enestående. Det var ikke kun Aabenraa Kommune, der fik glæde af Jakobs enorme arbejdskapacitet og evner. Han har også engageret sig i tværkommunale samarbejder, især på sundhedsområdet, hvor han

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum