Aabenraa Kommune

Flere hundrede kiggede forbi til Apples åbne hus

Del

Onsdag 11. april var flere hundrede nysgerrige borgere, potentielle samarbejdspartnere og andre interesserede et smut forbi byrådssalen på rådhuset i Aabenraa. Her havde Apple inviteret til åbent hus, hvor de viste og fortalte om planerne for det nye datacenter i Kassø.

En model over det planlagde byggeri, plancher med illustrationer og forklaringer om projektet samt en snak med folk fra Apple. Det var, hvad interesserede borgere kunne opleve i byrådssalen på rådhuset i Aabenraa onsdag 11. april.

Erik Stannow er chef for Apple i Norden, og han indledte det åbne hus med at sætte ord på nogle af planerne for datacenterbyggeriet i Kassø. Herefter kunne borgerne frit gå rundt til modellen og plancherne, hvor de kunne få svar på deres spørgsmål til Apple.

Ud over Apple var også Museum Sønderjylland mødt op for at vise nogle af de ting, der er fundet ved udgravningerne på arealet i Kassø. Her kunne borgerne også få syn for sagen, lige som de kunne få en snak med en repræsentant fra museet.

Se billeder fra onsdagens arrangement ovenfor.

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Godt arbejdsliv: Trivslen er fortsat høj på Aabenraa Kommunes arbejdspladser1.11.2018 08:00pressemeddelelse

Trivselsundersøgelsen 2018 i Aabenraa Kommune viser, at trivslen er høj i kommunen. For også at bibeholde den høje trivsel på Aabenraa Kommunes arbejdspladser fremadrettet, bliver det psykiske arbejdsmiljø forbedret i den nye Trivselsordning, mens kommunens arbejdsledere samt tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter deltager i MED- og Arbejdsmiljøkonference 2018 i Arena Aabenraa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum