Frederikshavn Kommune

Flere flytter til Frederikshavn

Del

Frederikshavn Kommune har stigende nettotilflytning, viser ny opgørelse

Befolkningsudvikling er et af tidens varme emner, og kurven følges også nøje i Frederikshavn Kommune. I 2015 er antallet af tilflyttere det højeste i fem år. Hvis man kigger nærmere på flyttemønsteret, så kan man se, at der er et tilflytningsoverskud på 195 borgere. Det er en stigning i forhold til tilflytningsoverskuddet på 162 i 2014. Hvis man ser på de tre større byer i Frederikshavn Kommune, så er der fremgang i Frederikshavn med 58 indbyggere og i Sæby med 28 indbyggere. Skagen har en tilbagegang på 81 indbyggere.

For yderligere oplysninger kontakt

Brian Nielsen, chefkonsulent, Frederikshavn Kommune, +45 2948 3150

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Jobopslag: Webredaktør til Frederikshavn Kommune3.4.2018 10:37pressemeddelelse

Vi går snart i luften med en ny hjemmeside. Vi synes selv, den er rigtig god, fordi den fortæller, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi ønsker os, at borgerne tager godt imod siden og bliver glade for den – det er derfor, vi har lavet den. Vores ambition er, at borgere, virksomheder, foreninger og tilflyttere oplever frederikshavn.dk på en nem, imødekommende og direkte facon, så den opfylder deres behov for service og information.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum