De Danske Bilimportører

Flere danskere bliver forført af en cabriolet til de varme sommerdage

Del

Har du følt suset? Her tænker vi på længslen efter at sænke taget på bilen og nyde fuglesangen. På solrige sommerdage er der få ting, der slår følelsen af at glide frem i en lækker cabriolet.

Langt de flest af os har nok en lille drøm om at køre i en åben bil langs snoede veje på en varm sommerdag. Det behøver ikke at være ved det glitrende Middelhav eller kystvejen nord for Los Angeles. Følelsen er lige så stærk, når du ruller langs strandvejen eller tager en tur forbi den jyske vestkyst, så længe taget er nede, og du kan mærke duften af sommer i næseborene.

Drømmen om en åben biler er gået i opfyldelse for flere og flere danskere over den seneste årrække. I alt er der indregistreret 23.509 cabrioleter i Danmark, der er kendetegnet ved, at taget, eller kalechen, kan foldes væk på kort tid.


Interaktivt diagram: https://datawrapper.dwcdn.net/fxMCG/2/

"Sommeren er over os, og stadig flere danskere nyder at køre for åben himmel med vind i håret. Det er skønt at se, at det til tider utidige danske sommervejr ikke afholder danskerne fra at købe en sommerbil," siger Mads Rørvig, adm. direktør i De Danske Bilimportører.Interaktivt diagram: https://datawrapper.dwcdn.net/62aKe/1/


Audi A3 er den store topscorer, når det gælder salget af cabrioleter i 2020, hvor modellen står for omkring 33 procent af salget. Den næstbedst sælgende model er Mini Cabriolet, der har opnået et salg på 121 biler. På tredjepladsen finder vi igen en Audi. Denne gang modellen A5, som der er kommet 86 nye eksemplarer af ud på vejene indtil videre i 2020.


Kilde
Pressemeddelelsen er udarbejdet af De Danske Bilimportører og er baseret på tal fra bilstatistik.dk.


Kildeangivelse
Alle gengivelser af data og oplysninger bedes kildeangives med: De Danske Bilimportører.


Yderligere oplysninger
Administrerende Direktør Mads Rørvig, på tlf. +45 30 16 10 04 eller mr@bilimp.dk


Pressefoto
https://bit.ly/2woIbEM


Responsive ifram
<iframe title="Bestanden af cabrioleter i Danmark pr. 30. juni 2020" aria-label="chart" id="datawrapper-chart-fxMCG" src="https://datawrapper.dwcdn.net/fxMCG/3/" scrolling="no" frameborder="0" style="width: 0; min-width: 100% !important; border: none;" height="400"></iframe><script type="text/javascript">!function(){"use strict";window.addEventListener("message",(function(a){if(void 0!==a.data["datawrapper-height"])for(var e in a.data["datawrapper-height"]){var t=document.getElementById("datawrapper-chart-"+e)||document.querySelector("iframe[src*='"+e+"']");t&&(t.style.height=a.data["datawrapper-height"][e]+"px")}}))}();
</script>


<iframe title="Bedst sælgende cabriolet-modeller" aria-label="Bar Chart" id="datawrapper-chart-62aKe" src="https://datawrapper.dwcdn.net/62aKe/2/" scrolling="no" frameborder="0" style="width: 0; min-width: 100% !important; border: none;" height="332"></iframe><script type="text/javascript">!function(){"use strict";window.addEventListener("message",(function(a){if(void 0!==a.data["datawrapper-height"])for(var e in a.data["datawrapper-height"]){var t=document.getElementById("datawrapper-chart-"+e)||document.querySelector("iframe[src*='"+e+"']");t&&(t.style.height=a.data["datawrapper-height"][e]+"px")}}))}();
</script>

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Det sker blandt andet ved, at vi leverer forskellig viden om bilbranchen, operationelle løsninger, samt at vi fungerer som talerør overfor regering, Folketing, ministerier og andre offentlige myndigheder samt ikke mindst medierne og andre relevante organisationer.

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum