Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem

Del

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Men telefonerne kan blive udsat for meget i løbet af en skoledag og når de tages frem til spil og chats efter skole. Derfor er det vigtigt, at der passes godt på dem – for eksempel ved at tilkøbe skærmbeskyttelse og et cover, så det allerede er på, når børnene får telefonen i hånden første gang.

Skærmbeskyttelse og covers er den perfekte løsning, som sørger for at beskytte både skærm og bagside. Så behøver du ikke være bekymret for, at børnene taber, støder eller ridser telefonen i frikvarteret, når den ligger i skoletasken, som bliver smidt rundt i klasselokalet eller på vej hjem fra skole.

Beskyt telefonen med et flot cover

For at sikre, at telefonen klarer hele skoleåret, er det som sagt en god idé at vælge et cover. Det kan beskytte på forskellige måder, alt efter hvordan det er udformet. Flip-covers er de mest effektive, da de beskytter både bagside, forside og siderne på telefonen. De har også ofte den fordel, at der er lavet plads til et par kort i klappen, så du kan give dit barn buskort osv. med.

Du kan også købe et bumper-cover, som kun dækker siderne. Det hjælper med at holde telefonen afkølet, fordi der ikke er noget på bagsiden, mens det beskytter siderne og hjørnerne mod de værste stød og slag.

Det mest klassiske cover er dog det, der dækker sider og bagside. Det giver god beskyttelse mod ridser, og hvis du taber telefonen, uden at det føles stort og får telefonen til at fylde mere. Vælger du denne type cover, får du også det største udvalg – både i forhold til materialer, farver og mønstre, så dit barn kan få sin yndlingsfarve, nogle flotte blomster eller en favoritsuperhelt på telefonen.

Køb det rigtige cover online

Lige meget om den rigtige telefon til skolestart er en iPhone- eller Android-telefon, kan du købe et cover online. Telefoncovers.dk har både flip-covers, almindelige covers og bumper-covers i høj kvalitet til alle de største mærker som iPhone, OnePlus, Samsung og Huawei – også i fine farver og med sjove mønstre, så der er til enhver børnesmag.

Se det store udvalg af covers til iPhone 11 og andre modeller her: https://telefoncovers.dk/product-category/iphone-covers/iphone-11-covers/ og læs om de forskellige typer, før du vælger det rigtige cover til dit barns telefon.

Undgå ridser med skærmbeskyttelse

Telefonen bliver nemt ridset, hvis den ligger nede i skoletasken blandt bøger, penalhuse, madkasser og drikkedunke. Langt hen ad vejen er et cover nok, men medmindre du vælger et flip-cover, er det også nødvendigt med beskyttelse til skærmen for at være på den sikre side. Et beskyttelsesglas klæbes fast til skærmen, og det er muligt at vælge forskellige typer af beskyttelse – om det skal være et hærdet glas, der kan modstå selv et tab fra stor højde, eller om det skal være en tynd film, der blot beskytter mod ridser og skrammer.

Førstnævnte er for mange at foretrække, og den ekstra beskyttelse har ikke indflydelse på din brug af skærmen. Du får derfor fordelen af en komplet sikret skærm uden at gå på kompromis med berøringsfølsomhed osv.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Sådan sikrer du bedst din økonomi under inflationen7.9.2022 10:37:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er nu en kendsgerning, at inflationen buldrer derudaf både i Danmark og i udlandet pga. krigen i Ukraine. Ukraine har stået for en stor del af den europæiske kornproduktion ligesom Rusland har stået for en stor del af leverancerne af gas. Begge dele er der nu skåret gevaldigt ned på, ligesom mange andre faktorer gør sig gældende i forholdt til de vilde prisstigninger på benzin, strøm, varme, fødevarer og flyrejser, som vi ser i øjeblikket.

Dit CV skal som minimum indeholde dette2.9.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

At søge job kan være en svær opgave, især hvis du ikke har meget erfaring. Når det kommer til at skrive dit CV, er det vigtigt at huske, at kvalitet er bedre end kvantitet. Du behøver ikke at nævne hver eneste ting, du nogensinde har gjort i dit liv; Du skal blot fokusere på at fremhæve dine mest relevante færdigheder og præstationer. Med det in mente er her minimumskravene til, hvad der skal med i dit CV, for at det er præsentabelt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum