Boligsiden.dk

Flere boliger til salg i Region Hovedstaden

Del

Hovedstadsområdet overrasker med stigende boligudbud. I Region Hovedstaden var der både flere villaer og ejerlejligheder til salg i oktober end i september. Det viser nyeste udbudstal fra Boligsiden.dk.

Foto: David Buchmann
Foto: David Buchmann

Trods mange boligsalg og stor købelyst i hovedstadsområdet stiger boligudbuddet. I oktober oplevede Region Hovedstaden som den eneste region en stigning fra måneden før på 0,3 procent i antallet af udbudte villaer og rækkehuse. Udbuddet af huse til salg faldt i alle andre regioner i samme periode.

Stigningen i hovedstadsområder er dog kun en dråbe i havet, for udbuddet af villaer og rækkehuse lå 10,9 procent lavere i oktober i år end i oktober sidste år i Region Hovedstaden.

”Der er færre huse til salg i alle landets regioner, hvis vi sammenligner med oktober sidste år, men det er Region Hovedstaden, der er haft det største fald i udbuddet. Dog har Region Hovedstaden haft en lille stigning de seneste par måneder, så det lysner for de boligkøbere, der savner flere huse at vælge imellem”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Det er det store antal bolighandler, der har gjort et indhug i udbuddet. Faldet skyldes ikke mangel på vilje til at sætte boligen til salg”.

Flere lejligheder til salg i hovedstadsområdet

På landsplan steg udbuddet af ejerlejligheder i oktober med 1 procent, men i Region Hovedstaden steg det med 2 procent fra måneden før. Og i modsætning til udbuddet af villaer, ligger udbuddet af ejerlejligheder i hovedstadsområdet i år et stykke over niveauet fra oktober 2014.

Sammenlignet med oktober 2014 er det kun i Region Hovedstaden og Region Sjælland, at udbuddet af ejerlejligheder er steget. Mest er det steget i Region Hovedstaden, der i oktober i år havde 3,6 procent flere ejerlejligheder til salg end sidste år.

”Det er bemærkelsesværdigt, at udbuddet af både villaer og ejerlejligheder stiger i Region Hovedstaden, hvor der ellers bliver solgt rigtig mange boliger. Når så mange fortsat sætter boliger til salg, vidner det om en stor tillid til boligmarkedet, og samtidig er der sikkert stadig mange, der håber at score en gevinst på de høje boligpriser”, siger Birgit Daetz.

For yderligere information kontakt kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk Birgit Daetz, bcd@boligsiden.dk, mobil: 21210284

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk Birgit Daetz, bcd@boligsiden.dk, mobil: 21210284

Billeder

Foto: David Buchmann
Foto: David Buchmann
Download

Links

Information om Boligsiden.dk

Boligsiden.dk
Boligsiden.dk
Kronprinsensgade 6, 2
1114 København K

7027 4999http://www.boligsiden.dk/
Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligsite. Boligsiden.dk har Danmarks mest opdaterede boligstatistikker og modtager indberetninger direkte fra ejendomsmæglere i hele landet, når bolighandlerne indgås. Boligsidens Markedsindeks udkommer i starten af hver måned og indeholder de nyeste og mest aktuelle tal om boligmarkedet til og med måneden før.

Følg pressemeddelelser fra Boligsiden.dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Boligsiden.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum