Meresalg Marketing

Flere betaler for køberrådgivning ved boligkøb

Del
Det er ikke et krav, at man vælger at alliere sig med en køberrådgiver ved boligkøb. På trods af dette, er der mange, der vælger at gøre det. I de seneste år har der tilmed været en stigning i antallet af boligkøbere, der vælger at gøre dette.

Der er mange fordele forbundet med køberrådgivning, men der findes forskellige muligheder. De fleste vælger dog at alliere sig med en byggesagkyndig. Han eller hun har nemlig relevant og byggeteknisk viden, der gør, at man kan sikre sig selv imod at foretage et dumt køb.

Få en byggeteknisk gennemgang af boligen

Når du allierer dig med en byggesagkyndig, har du mulighed for at få en byggeteknisk gennemgang af den bolig, du vil købe. Det betyder, at du kan få en fagperson til at se den igennem. Dermed vil der sandsynligvis blive observeret ting, du ikke selv havde fundet.

Dette er især en fordel, hvis du ikke selv har den store byggetekniske viden. Hvis du ikke har det, er der nemlig mange ting, du kan ende med at overse. Derfor gør du klogt i at alliere dig med en fagkyndig person, der kan rådgive dig, hvis du selv er relativt grøn på området.

Gennemgang af tilstandsrapport er ofte inkluderet

Ikke nok med, at du får en byggeteknisk gennemgang af den bolig, du vil købe, så vil du ofte også få en gennemgang af tilstandsrapporten med i prisen. Igen er det en fordel, hvis man ikke selv ved det store om det, da det derfor kan være svært at tyde, hvad der står i rapporten.

Overlader du i stedet denne del af processen til en af de mange byggesagkyndige konsulenter, så er du sikker på, at du kan få forklaret, hvad tingene betyder. Dermed vil der ikke være ting i tilstandsrapporten, som du enten tillægger for meget eller for lidt vægt.

Er billigere end mange tror

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange, der tror, at de skal betale en mindre formue for byggeteknisk rådgivning. Faktum er dog, at det slet ikke er så dyrt, som mange tror, at det er.

I de fleste tilfælde kan du forvente en pris på mellem 3.500 og 5.500 kroner. Hvad prisen ender på, afhænger af flere ting, men primært af størrelsen og kompleksiteten af boligen. Er du ved at købe et stort hus, vil det derfor koste en tand mere at alliere dig en byggesagkyndig.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

DinSkønhed.dk arbejder på ny hjemmeside med fokus på at samle uvildige anmeldelser ét sted27.3.2023 15:57:40 CEST | Pressemeddelelse

København, 27. marts 2023 – DinSkønhed.dk er stolte over at annoncere at lanceringen af deres helt nye hjemmeside står færdig i ultimo Q2, der er designet til at gøre det nemmere for forbrugere at finde de bedste skønhedsprodukter på markedet. Med et stærkt fokus på at samle uvildige anmeldelser og testresultater ét sted, kan forbrugerne snart hurtigt og nemt finde den mest opdaterede information om produkterne og træffe velinformerede beslutninger. Beta-versionen af den nye hjemmeside er allerede online og kan besøges af danske forbrugere.

Har rygende travlt: Fynsk galleri fejrer 10 års jubilæum22.3.2023 14:32:40 CET | Pressemeddelelse

Det fynske galleri Galleri Nijenkamp har god grund til at glæde sig for tiden. De kan nemlig prale af at kunne fejre 10 års jubilæum. Da de i sin tid slog dørene op, var det ikke blot et nyt og spændende galleri, der blev åbnet for. Dengang var der nemlig også tale om det største galleri på hele Fyn. Siden dengang er det sket meget, og galleriet er blandt andet flyttet til Odense M, hvor de i dag holder til på Bredbjergvej 48 - og det er naturligvis også her, de tager imod gæster og kunder. Galleri med fart på Det er dog ikke blot det faktum, at de har 10 års jubilæum, der gør, at Galleri Nijenkamp har grund til at glæde sig. De kan også glæde sig over, at de har rygende travlt for tiden. Til trods for, at de har travlt, har de dog alligevel valgt, at de vil fejre, at de har haft dørene åbne i 10 år, hvilket de gør med en reception fredag d. 31. marts 2023 fra kl. 15 til kl. 20. Hvis du er vild med kunst, og du længe har hungret efter nye kunstoplevelser, bør du derfor ikke tøve med at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum