Molslinjen A/S

Flere afgange og lavere priser

Del

Bornholmslinjens sejlplan for 2021 er nu godkendt og klar. Det er en sejlplan, som viser mange flere afgange på Rønne-Ystad og lavere priser end i 2020.

Der bliver mere at se til for Express 1 i 2021, hvor der skal sejles flere gange mellem Rønne og Ystad.
Der bliver mere at se til for Express 1 i 2021, hvor der skal sejles flere gange mellem Rønne og Ystad.

Transport- og Boligministeriet har nu godkendt Bornholmslinjens sejlplan for 2021 efter høring i Trafikkontaktrådet for Bornholm. Sejlplanen bliver derfor offentliggjort på Bornholmslinjens hjemmeside tirsdag den 1. september klokken 10.00. Sejlplanen viser et år med langt flere afgange og lavere priser end i 2020.

I alt vil hurtigfærgerne Express 1 og Max i forhold til Færgekontrakten sejle tilsammen 388 ekstra afgange i løbet af 2021. 374 ekstra afgange med Max og 14 ekstra afgange med Express 1. Der bliver 80 ekstra afgange i forhold til den faktiske sejlads i 2020.

”Med de mange ekstra afgange vil vi fortsætte succesen og sikre tilgængeligheden til Bornholm – også i de uger, hvor der er stor interesse for at komme til Bornholm”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Den almindelige prisudvikling ville egentlig få priserne til stige i 2021, men på grund af faldende oliepriser vil Færgekontraktens olieprisfradrag gøre alle billetter en smule billigere.

Dertil kommer et prisfald på en række billettyper, fordi gennemsnitspriserne i 2019 i alt blev overskredet med 3,8 millioner kroner. Reduktionen i billetprisen vil især komme høje biler, anhængere, autocampere og gående på Rønne-Ystad til gode i 2021.

Sejlplanen viser ekstra morgen- og aftenafgange i weekenderne i skolernes sommerferie, mere frekvens i sensommeren for at forlænge sæsonen og flere weekendafgange hen over efteråret.

”Situationen med Corona har i år sendt en masse nye turister til Bornholm. Mange af dem kommer forhåbentligt tilbage, derfor er det nødvendigt med høj frekvens, som giver fleksibilitet og gør både længere og kortere ture til Bornholm mulige”, siger Jesper Skovgaard.

Sejlplanen er tilgængelig på Bornholmslinjen.dk og i Bornholmslinjens app den 1. september klokken 10.00.

 

Kontakter

Billeder

Der bliver mere at se til for Express 1 i 2021, hvor der skal sejles flere gange mellem Rønne og Ystad.
Der bliver mere at se til for Express 1 i 2021, hvor der skal sejles flere gange mellem Rønne og Ystad.
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne mere end otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum