Salling Group

Flammegrillede burgere på vej til Holbæk, når USA’s femte største burgerkæde åbner torsdag

Del

Carl’s Jr. åbner sin 15. restaurant i Danmark. Det sker torsdag den 23. august kl. 10.00 i Holbæk, hvor den populære kæde, som har taget landet med storm, er klar til at tage i mod nye gæster

Forventningerne er store, når Carl’s Jr. åbner sin 15. burgerrestaurant i Danmark. Det sker torsdag den 23. august, hvor kæden åbner på Spånnebæk 1A, tæt på byens skoler og fem minutter fra motorvejen.

Restaurantchef med store forventninger
Efter en flot modtagelse i de seneste byer, hvor Carl’s Jr. er åbnet, håber nyudnævnt restaurantchef, Camilla Aagaard Hansen, at modtagelsen i Holbæk vil være lige så god.  

- Jeg glæder mig helt vildt. Lige nu knokler vi bare på for, at alt er på plads og klar, når vi slår dørene op for vores gæster, siger Camilla Aagaard Hansen.

Camilla Aagaard Hansen skal både være på gulvet, stå for det administrative og generelt sørge for, at det hele spiller i restauranten. For hende er det en perfekt kombination, hvor hun har mulighed for både at holde styr på budgettet og samtidig tage sig af gæsterne. Hun har allerede smagt sig igennem hele menukortet og glæder sig til, at indbyggerne i Holbæk kan få lov til det samme.

- Min favorit lige nu er de sprøde Chicken Tenders, som vi selv panerer. De skal bare smages, siger Camilla og tilføjer, at der selvfølgelig skal en af de syv forskellige Hand-Scooped milkshakes med på siden.

- Gerne Oreo eller Mango. Uanset er det ikke til at tage fejl af, at de er lavet af hjemmelavet vaniljeis, siger Camilla.

Gratis burger i et helt år
Som det altid hører sig til, når en Carl’s Jr. åbner, udloddes der kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

– Da vi åbnede Carl’s Jr. i Slagelse stod gæsterne i kø i mange timer for at være blandt de første. Det er en god indikator på, hvor populær hele eventen omkring åbningen og de gratis burgere plejer at være, siger Camilla Aagaard Hansen.

Det er første gang 30-årige Camilla prøver kræfter med titlen som restaurantchef. Det er dog ikke første gang i familien.

- Min mor og far har i flere år været selvstændige med en burger- og softice-restaurant ved Stillingestrand i Slagelse, så helt fremmed for mig er det ikke, siger hun og lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til det ansvar, der følger med driften af en ny restaurant.

100% flammegrillede Angus burgere og fri refill på sodavand
Carl’s Jr. åbnede den første restaurant for 76 år siden i Californien. I dag er det USA’s femte største burgerkæde og er især kendt for de velsmagende burgere fremstillet af 100% Angus oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag, de sprøde håndpanerede Chicken Tenders, som fremstilles af hele stykker kyllingebryst, og hand-scooped milkshakes, lavet af rigtig vaniljeis.

Hos Carl’s Jr. er serviceniveauet højt, og restauranten adskiller sig på flere måder fra sine konkurrenter, fx ved at maden først færdiglaves i det øjeblik, gæsten bestiller, og menuen efterfølgende bliver serveret ved bordet, ligesom gæsterne må tage al den sodavand, de kan drikke, og den dyppelse de skal bruge.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum