Business Wire

FL-DUBLI.COM

Del

DubLi.com afslører den nye VIP Lounge, genskaber deres betalte medlemspakke med eksklusive tilbud

DubLi.com, den globale leder indenfor online Cash Back shopping, annoncerede i dag lanceringen af den nye VIP Lounge, en eksklusiv medlemspakke til DubLi.com VIP kunder. VIP Loungen indeholder en blanding af produkter og fordele, som ikke ses andre steder i den globale Cash Back industri, og som giver en unik adgang til en bred vifte af besparelser. I DubLi’s VIP Lounge kan man finde utallige måder hvormed man kan spare penge på hotelovernatninger, rejser, flybilletter, lokal shopping, restaurantbesøg, services, underholdning og fritidsaktiviteter – alt sammen samlet på et sted.

Med lanceringen af denne nye medlemspakke, har virksomheden introduceret DubLi Travel, virksomhedens helt egen rejse søgemaskine i partnerskab med nogen af de mest prominente globale rejse selskaber som priceline.com, booking.com og agoda.com. DubLi Travel tilbyder VIP Lounge medlemmer besparelser på booking af hotelovernatninger med meget store rabatter, helt op til 60% og endda 6% Cash Back oveni, dette gør det til en one-stop-shop for rejsende der leder efter de bedste hoteltilbud hvor som helst i verden. VIP Lounge medlemmer kan dermed kontinuerligt drage fordel af de laveste priser, og eliminere ventetiden på last-minute tilbud eller gå på kompromis med kvalitet og udbud.

DubLi’s nye VIP Lounge har et helt unikt tilbud af besparelser indenfor rejser, fritidsaktiviteter og underholdning, lokal shopping, restaurant og service kategorien. VIP Lounge medlemmer kan spare penge øjeblikkeligt med en digital kupon bog, på alle dagligdagsbehov, få tusindvis af rabatter på lokale restauranter, butikker med mere, og kuponerne kan indløses direkte fra en smartphone. Endvidere kan VIP Lounge medlemmer spare på flyrejser med 10% nedsatte fly gavekort hvor som helst i verden.

VIP Lounge medlemskabet er tilgængeligt for DubLi.com kunder i hele verden, og inkluderer både globale og lokale tilbud, som passer til virksomheden multikulturelle, regionale og alsidige kundedatabase. Alle VIP Lounge medlemmer kan få adgang til både de globale og regionale tilbud, uanset hvilket land de bor i, hvilket giver dem mulighed for at spare penge overalt i verden.

I tillæg, giver DubLi’s VIP Lounge deres medlemmer eksklusive tilbud og fordele, mulighed for at spare endnu flere penge og 2% Cash Back på køb de foretager udenfor loungen på DubLi.com sitet, hvor der findes mere end 12.000 mærkevarebutikker, plus en hurtigere udbetaling af optjent Cash Back.

Michael Hansen grundlægger og CEO i Ominto udtaler: ”Lanceringen af den nye VIP Lounge giver vores globale kundedatabase en uovertruffen mulighed for at spare penge på shopping via DubLi.com. Vores VIP Lounge er designet til at komplimentere vores Cash Back shopping, med endnu bedre rabatter på rejser, fritid, lokal shopping og restaurantbesøg. Den forbedrede fordelspakke som er inkluderet i VIP Loungen giver tusindvis af kroner i værdi til vores kunder. Denne samling af funktioner er tilgængelig på et belejligt sted, således vores kunder kan shoppe, spare og tjene Cash Back, så de ikke behøver shoppe andre steder”.

Hr. Hansen fortsætter: ”Endvidere får VIP Lounge medlemmer ekstra og ubegrænset 2% Cash Back på alle de køb de foretager på DubLi.com, udenfor VIP Loungen, såvel som muligheden for at få udbetalt deres tilgængelige Cash Back indenfor kun 45 dage. Vi er ikke bekendte med nogen i Cash Back branchen der udbetaler så hurtigt. Vi tror på, at den nye VIP Lounge er en udvidelse af det enestående værditilbud vi giver vores kunder. Vi vil fortsætte med at tilføje endnu flere funktioner og tilbud henover de kommende måneder, blandt andet helt op til 30% rabat på forlystelsesparker og attraktioner over hele verden. Vores VIP Lounge medlemskab er en helt unik model i vores industri, og et kreativt koncept som skal forøge værdien af vores site for vores kunder, så de kan spare endnu flere penge når de shopper hos os”.

DubLi.com er Ominto, Inc.’s primære website brand.

DubLi.com er en global leder indenfor online Cash Back shopping for kunder i mere end 120 lande. Online handlende kan browse igennem mere end 12.000 butikker fra 30 kategorier og på 10 sprog. Hjemmesiden har både internationale og lokale mærker afhængigt af regionen eller markedet så vel som rejsetilbud, kuponer, rabatter og gavekort. DubLi.com har tilpasset dens flersprogede og multiregionale e-handels platform til at kunne servicere mange internationale markeder på lokale sprog og valuta for at styrke deres globale tilstedeværelse i e-handlen, og forbedre salg i de lande de opererer i. På DubLi.com finder man verdens mest populære online butikker, lokaliseret per region-/og eller land.

Om Ominto, Inc.

Ominto, Inc. er en global leder og pioner indenfor online Cash Back shopping, de leverer værdibaseret shopping og rejsetilbud via deres primære shopping platform og forbundne Partner Program websites. På DubLi.com eller hos involverede Partner sider som drives af Ominto.com, kan forbrugere handle i deres yndlingsbutikker, spare penge med kuponer og tilbud, og tjen Cash Back på alle deres køb. Ominto.com platformen har tusindvis af mærkevareforhandlere og industriledende rejsearrangører fra hele verden, de giver Cash Back besparelser til forbrugere i mere end 120 lande. Ominto’s Partner Program tilbyder en white-label version af Ominto.com shopping og rejseplatform til virksomheder og non-profits, dermed får de en professionel pålidelig tilstedeværelse på internettet, som understøtter loyalitet fra deres medlemmer, kunder eller donatorer, alt imens de tjener kommission til deres organisation og Cash Back til de handlende på alle transaktioner.

For yderligere information, besøg venligst Ominto’s hjemmeside: http://inc.ominto.com .

Fremadrettede udsagn

Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der involverer betydelige risici og usikkerheder. Disse omfatter udsagn om Ominto’s forventninger, overbevisninger, intentioner eller strategier for fremtiden, som er angivet med ord eller sætninger som "forventer", "har til hensigt", "plan", "vil", "tror", "projekter", ”kunne”, ”ville” og lignende udtryk. Du kan også identificere dem ved, at de ikke relaterer sig direkte til historiske eller aktuelle kendsgerninger. De fremadrettede udsagn afspejler Ominto nuværende syn på fremtidige begivenheder og er forbundet med risici, usikkerheder og antagelser. Fordi fremadrettede udsagn vedrører fremtiden, er de fra naturens side underlagt usikkerheder, risici og ændringer i forhold, der er vanskelige at forudsige. Det kan hænde at Ominto rent faktisk ikke kan indfri de forventninger der oplyses om i de fremadrettede udsagn, og du bør ikke lægge for stor vægt på Ominto’s fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn involverer risici og usikkerheder, der kan medføre, at faktiske resultater eller begivenheder kommer til at afvige væsentligt fra de, der er beskrevet i de fremadrettede udsagn, herunder forventninger, men ikke begrænset til: risici forbundet med vores evne til at fortsætte som en bekymring om at være i tvivl: Ominto’s manglende evne til at generere nok kunder eller nok købshistorik på vores shopping hjemmeside, Ominto’s manglende evne etablere og fastholde en voksende base af Ambassadører, Ominto’s evne til at tilpasse sig den teknologiske udvikling, øget konkurrence, øgede driftsomkostninger, ændringer i lovgivningen som vedrører Ominto’s forretning, Ominto’s manglende evne til at forbedre intern kontrol, og Ominto’s manglende evne til at generere tilstrækkelige pengestrømme fra driften eller til at sikre kapital, så vi kan opretholde vores nuværende operationer eller støtte vores påtænkte vækst. Sammenholdt med andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke Ominto’s forretning og økonomiske resultater er identificeret i Ominto registrering hos Securities and Exchange Commission, herunder en årsrapport på formular 10-K for regnskabsåret der sluttede 30. september 2016.

Contact:

Josh Hochberg
jhochberg@sloanepr.com

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com