Aabenraa Kommune

Fjordskolen holder åbent hus

Del

I anledning af, at Fjordskolens byggeri er ved at være færdigt, og en forestående indflytning står for døren, inviterer Fjordskolens ledelse samt bestyrelse til åbent hus for alle interesserede henholdsvis 16. maj og 20. maj.

Aabenraa Kommune har investeret i alt cirka 70 millioner kroner i byggeriet af Fjordskolen i Kruså, hvilket blandt andet omfatter en helt ny bygning til skolens afdeling B for multihandicappede elever, renoveringer og ombygninger af eksisterende bygninger samt en bygning til et terapibad.

Byggeriet er snart færdigt, så elever og ansatte kan benytte sig af de nye faciliteter. Derfor vil Fjordskolens ledelse og bestyrelsen gerne invitere alle interesserede til åbent hus-arrangementer både 16. maj og 20. maj. Begge dage er det fra klokken 16.00-18.00.

Der vil blive serveret kaffe, te og vand, mens det også vil være muligt at få en rundvisning på skolen, der efter sommerferien skal danne rammen for elevernes fortsatte trivsel, udvikling og læring.

Adressen til Fjordskolen er Åbjerg 8, 6340 Kruså.

Kontakter

Skoleleder Fjordskolen, Jens Boddum, tlf.: 20 52 85 21; e-mail: jgb@aabenraa.dk

Projektleder Børn og Skole, Kim Hovmand Larsen, tlf.: 51 51 24 65; e-mail: khl@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum