Aabenraa Kommune

Fjordskolen hjemsender tre elever og syv ansatte efter smittetilfælde

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Fjordskolens afdeling B er tre elever og syv ansatte blevet hjemsendt.

Efter tæt dialog med relevante sundhedsmyndigheder er tre elever og syv ansatte på Fjordskolen hjemsendt, efter at en elev har modtaget et positivt testsvar med COVID-19. De hjemsendte har alle tilknytning til Fjordskolens afdeling B, som er en afdeling for elever i alderen seks til 17 år med vidtgående udfordringer i forhold til kognition, sprog og samspil.

- Vi er særlig opmærksomme, da vi på Fjordskolen har enkelte sårbare elever. Men sammen med sundhedsmyndighederne har vi iværksat en opsporing for at begrænse yderligere smitte af COVID-19, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, og fortsætter:

- Alle nødvendige tiltag og anbefalinger fra myndighederne er iværksat, og de relevante forældre er orienteret. Ved positive testsvar opfordrer jeg som hidtil til, at alle følger de retningslinjer, der er på området, så vi kan inddæmme og begrænse smitten.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum