fitness dk

fitness dk klar med ny åbningsdag for Hørsholmcenter

Del

Byggeriet af det nye fitness dk-center på Hovedgaden i Hørsholm er efter forsinkelser tilbage på sporet, og hørsholmborgere kan glæde sig til den 13. august, hvor det topmoderne center på 2000 kvadratmeter åbner.

Ifølge planen skulle de fitnesstrængende hørsholmborgere kunne gå sommeren i møde med en sund og veltrænet krop efter et par måneders træning i det splinternye fitness dk-center på Hovedgaden. Men entreprenøren bag bygningen, som centret får til huse i, havde problemer med at overholde tidsplanen, og den planlagte åbning 30. april måtte skydes på ubestemt tid.

Nu er byggeriet tilbage på sporet, og det topmoderne fitnesscenter åbner dørene lørdag den 13. august klokken 7.00.

Hørsholm er et interessant marked for os, og generelt har vi meget fokus på det nordsjællandske område. Blandt andet åbnede vi i februar et lignende center i Nærum. Ikke mindst lægger vi vægt på at tilbyde unikke og attraktive træningsoplevelser, som ikke findes andre steder i lokalområdet, forklarer Christian Rau, der er salgs- og marketingdirektør i fitness dk.

Rabat til de hurtige

Forud for åbningen har fitness dk taget hul på tilmelding i god tid, så man allerede nu kan planlægge træningen.

Vi er begyndt at sælge medlemskaber på vores hjemmeside, så allerede nu kan de 500 hurtigste købe et medlemskab til næsten halv pris i resten af 2016. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet, så centret bliver fyldt med træningsivrige medlemmer fra første dag, fortæller Christian Rau.

Attraktive træningsfaciliteter

For fitness dk er det vigtigt, at faciliteterne afspejler medlemmernes ønsker, så derfor er der lagt mange kræfter i at sammensætte de forskellige maskiner og andre aktiviteter, så de passer bedst muligt:

Vores medlemmer er altafgørende for vores succes, og medlemmernes tilfredshed afhænger i høj grad af faciliteterne. Derfor har vi stort fokus på hele tiden at optimere vores træningstilbud. I centret i Hørsholm vil medlemmerne få adgang til markedets bedste udstyr. Eksempelvis får vi nye cykler fra Tomahawk til watthungrende spinningentusiaster, samt et dedikeret TRX-område, et fedt CROSS-område og selvfølgelig en masse spændende hold. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at træne på alle mulige andre måder, som man kender fra andre centre, siger Christian Rau.

Desuden vil der være sauna og dampbad i både dame- og herreomklædningen samt et loungeområde, hvor det er muligt at slappe af før og efter træning. Centret åbner klokken 6:00 i hverdagene og 7:00 i weekenden. Det er muligt at parkere gratis i to timer ved centret, så bilister ikke skal bruge unødig tid på at finde parkering i midtbyen.

Kontakter

Marianne Frandsen
Markedschef, fitness dk
(+45) 20 81 51 91
marianne@fitnessdk.dk

Dennis Christensen
PR Manager, Epicent PR
(+45) 61 67 74 64

Billeder

Links

Information om fitness dk

fitness dk
fitness dk
P.H. Lings Allé 2, 6. sal
2100 København Ø

39 12 99 00http://www.fitnessdk.dk

fitness dk er en landsdækkende kæde af fitness- og velværecentre. fitness dk har fokus på kvalitetstræning, god service samt lækre lokaler med wellness. fitness dk ejes af PSE A/S og er medlem af brancheorganisationen DFHO samt Anti Doping Danmark. www.fitnessdk.dk   

Følg pressemeddelelser fra fitness dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra fitness dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum