Lolland Kommune

Firmaidræt og Nakskov Idrætscenter viderefører Local Motions idrætstilbud

Del

Fritids- og Kulturudvalget i Lolland Kommune godkendte 11. januar forslag om, at projekt Local Motions idrætstilbud fremover skal fortsætte i regi af Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter. Forslaget sikrer, at træning i varmtvandsbassin, badminton, styrketræning og de mange andre tilbud fortsætter. Også selvom Local Motion ikke fortsætter i sin nuværende form.

At aktiviteterne videreføres har været helt afgørende for udvalgets beslutning, fortæller udvalgsformand Heino Knudsen:

”Lolland Kommune har altid haft et rigt og varieret foreningsliv med en bred palet af tilbud, og det er Fritids- og Kulturudvalgets klare ambition, at det også skal gælde i fremtiden. Derfor har det været helt afgørende, at Local Motions aktiviteter videreføres, som det er tilfældet her”, siger Heino Knudsen.

Heino Knudsen forklarer, at der med pensioneringen af Local Motions projektleder og med Ungdomsskolens ønske om at trække sig ud af samarbejdet, var en naturlig anledning til at se på organiseringen af Local Motions aktiviteter. I den forbindelse kontaktede administrationen en række foreninger i Nakskov, og her meldte Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter positivt tilbage.

”Jeg vil gerne rose Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter for at melde sig på banen og for at samle bolden op efter Local Motion. Det har som sagt været en forudsætning for vores beslutning, og det er på sin vis også en naturlig udvikling. Local Motion har udfyldt en vigtig rolle i de mere end 15 år, projektet har kørt. De første mange år som et vigtigt socialt tilbud om motion og hyggeligt samvær for pensionister, førtidspensionister, nydanskere og ledige. Og på det seneste som et tilbud på linje med de mange andre foreninger, som vi er så rige på i Lolland Kommune. Derfor er det også aktiviteter, som naturligt kan ligge hos kommunens øvrige idrætsforeninger, som de kommer til nu”, slutter Heino Knudsen.

Nøgleord

Kontakter

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum