Lolland Kommune

Firmaidræt og Nakskov Idrætscenter viderefører Local Motions idrætstilbud

Del

Fritids- og Kulturudvalget i Lolland Kommune godkendte 11. januar forslag om, at projekt Local Motions idrætstilbud fremover skal fortsætte i regi af Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter. Forslaget sikrer, at træning i varmtvandsbassin, badminton, styrketræning og de mange andre tilbud fortsætter. Også selvom Local Motion ikke fortsætter i sin nuværende form.

At aktiviteterne videreføres har været helt afgørende for udvalgets beslutning, fortæller udvalgsformand Heino Knudsen:

”Lolland Kommune har altid haft et rigt og varieret foreningsliv med en bred palet af tilbud, og det er Fritids- og Kulturudvalgets klare ambition, at det også skal gælde i fremtiden. Derfor har det været helt afgørende, at Local Motions aktiviteter videreføres, som det er tilfældet her”, siger Heino Knudsen.

Heino Knudsen forklarer, at der med pensioneringen af Local Motions projektleder og med Ungdomsskolens ønske om at trække sig ud af samarbejdet, var en naturlig anledning til at se på organiseringen af Local Motions aktiviteter. I den forbindelse kontaktede administrationen en række foreninger i Nakskov, og her meldte Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter positivt tilbage.

”Jeg vil gerne rose Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter for at melde sig på banen og for at samle bolden op efter Local Motion. Det har som sagt været en forudsætning for vores beslutning, og det er på sin vis også en naturlig udvikling. Local Motion har udfyldt en vigtig rolle i de mere end 15 år, projektet har kørt. De første mange år som et vigtigt socialt tilbud om motion og hyggeligt samvær for pensionister, førtidspensionister, nydanskere og ledige. Og på det seneste som et tilbud på linje med de mange andre foreninger, som vi er så rige på i Lolland Kommune. Derfor er det også aktiviteter, som naturligt kan ligge hos kommunens øvrige idrætsforeninger, som de kommer til nu”, slutter Heino Knudsen.

Nøgleord

Kontakter

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum