Lolland Kommune

Firmaidræt og Nakskov Idrætscenter viderefører Local Motions idrætstilbud

Del

Fritids- og Kulturudvalget i Lolland Kommune godkendte 11. januar forslag om, at projekt Local Motions idrætstilbud fremover skal fortsætte i regi af Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter. Forslaget sikrer, at træning i varmtvandsbassin, badminton, styrketræning og de mange andre tilbud fortsætter. Også selvom Local Motion ikke fortsætter i sin nuværende form.

At aktiviteterne videreføres har været helt afgørende for udvalgets beslutning, fortæller udvalgsformand Heino Knudsen:

”Lolland Kommune har altid haft et rigt og varieret foreningsliv med en bred palet af tilbud, og det er Fritids- og Kulturudvalgets klare ambition, at det også skal gælde i fremtiden. Derfor har det været helt afgørende, at Local Motions aktiviteter videreføres, som det er tilfældet her”, siger Heino Knudsen.

Heino Knudsen forklarer, at der med pensioneringen af Local Motions projektleder og med Ungdomsskolens ønske om at trække sig ud af samarbejdet, var en naturlig anledning til at se på organiseringen af Local Motions aktiviteter. I den forbindelse kontaktede administrationen en række foreninger i Nakskov, og her meldte Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter positivt tilbage.

”Jeg vil gerne rose Firmaidrætten Nakskov og Nakskov Idrætscenter for at melde sig på banen og for at samle bolden op efter Local Motion. Det har som sagt været en forudsætning for vores beslutning, og det er på sin vis også en naturlig udvikling. Local Motion har udfyldt en vigtig rolle i de mere end 15 år, projektet har kørt. De første mange år som et vigtigt socialt tilbud om motion og hyggeligt samvær for pensionister, førtidspensionister, nydanskere og ledige. Og på det seneste som et tilbud på linje med de mange andre foreninger, som vi er så rige på i Lolland Kommune. Derfor er det også aktiviteter, som naturligt kan ligge hos kommunens øvrige idrætsforeninger, som de kommer til nu”, slutter Heino Knudsen.

Nøgleord

Kontakter

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

Vinder af entrepriseudbud for Projekt Maribo Domkirke og Søbred fundet4.9.2017 14:30pressemeddelelse

Lolland Kommune har nu sat navn på de firmaer, der har vundet konkurrencen om tømrer- og anlægsentreprisen til udførelsen af projektet Maribo Domkirke og Søbred - et projekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller. Det er de to firmaer, anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S fra Stubbekøbing og Ringtved A/S fra Maribo, som i dag var hos Lolland Kommune og underskrive kontrakt på opgaven

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum