Danske Spil A/S

Fire nye millionærer på en enkelt uge

Del

I sidste uge kunne Danske Spil uddele millioner til hele fire heldige danskere.

Tirsdag aften var der fire europæere, der vandt 2. præmien i Eurojackpot, og en af de heldige var en dansker. Vedkommende kan nu se frem til at få 1.269.427 skattefrie kroner ind på kontoen.

  • Vinderen havde spillet med via Danskespil.dk og kommer fra Gentofte Kommune.

Sidst, der fra en vinder fra samme kommune, var tilbage i december 2020, hvor en heldig spiller vandt Millionærgarantien i Lotto.

Førstepræmien i Eurojackpot stiger nu til 120.000.000, og den næste trækning sker på tirsdag d. 30. august.

Vinder af 1. præmien i Lotto  

I lørdags blev der endelig fundet en vinder af førstepræmien i Lotto, efter at puljen i flere uger var steget og steget. Vinderkuponen blev købt i Føtex Bankagervej i Horsens. Det er første gang nogensinde, at en vinderkupon i Lotto er blevet købt hos denne forhandler.

Førstepræmiepuljen i Lotto er nu på 7 millioner.

Om Eurojackpot

-      Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften. Maksimumpuljen er 750 mio. kr.

-      Både spillere i Finland, Slovenien, Holland. Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge. Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

-      Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.

Om Lotto

-      Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-      Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker

-      Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum