Danske Spil A/S

Fire nye Lotto millionærer på én aften

Del

Der var næsten tale om en ren præmieregn lørdag aften, da Lotto tallene fra Danske Spil dukkede op. Hele fire spillere blev Lotto millionærer henover weekenden.

Lørdag aften regnede det med millioner til fire heldige kartofler, der spillede med i Lotto hos Danske Spil. To vandt 1 million kroner hver på Danske Spils Millionærgaranti, mens 1. præmiepuljen på 6.000.000 kroner blev delt mellem to vindere.

De to heldige 1. præmievindere hiver derfor hver 3.000.000 kroner hjem skattefrit. Den ene vinder bor i Vordingborg Kommune og spillede med via nettet. Spilleren er den første millionvinder fra Vordingborg i år.

Den anden 1. førstepræmievinder har købt sin kupon i SuperBrugsen Hårby på Fyn. Det er anden gang i år, at en heldig spiller fra Assens Kommune hiver en milliongevinst hjem. Sidst det skete var i uge 1, hvor gevinsten lød på 1.000.000 kroner.

Derudover har Danske Spils Millionærgaranti, som sædvanligt været på spil og udløst 1.000.000 kroner til to spillere fra Silkeborg og Odense.

Med Millionærgarantien trækkes der hver uge lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Det er altså muligt at millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den ene af de to vindere havde købt sin kupon i Føtex Torvet i Silkeborg, mens den anden Millionærgaranti-vinder fra Odense spillede med via nettet.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne fra Assens og Silkeborg Kommuner.

Vindertal:
2, 3, 4, 15, 16, 20, 22

Tillægstal:
14

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum