Danske Spil A/S

Fire danskere blev millionærer juleaften

Del

Hver lørdag siden 1989 er Lottotallene blevet trukket, og lørdag den 24. december er ingen undtagelse - selvom de fleste naturligvis har deres tanker et andet sted netop den aften. Således kunne to danskere fra hver sin ende af Østdanmark glæde sig over en ekstra julegave på hver 3,8 millioner kroner.

Det blev ikke hvid jul i år, men det blev til gengæld en rig jul for to heldige danskerne, som på selve juleaften hver vandt 3,8 millioner kroner i Lotto. Den ene vinder bor syd for Sjælland og har spillet med via sit Lotto PLUS-abonnement, mens den anden har købt sin kupon via web og bor øst for Roskilde Fjord.

”Vi bliver her i Danske Spil altid glade, når danskerne vinder i vores lotterier, og vi vil gerne ønske et stort tillykke – og en glædelig jul – til begge de heldige julevindere,” siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Hun tilføjer, at vinderne vil blive kontaktet af en særlig millionærrådgiver, der hjælper store vindere godt i gang med den nye tilværelse.

”Det kan være en stor omvæltning at vinde i Lotto, især hvis man vinder mange penge, og vi ønsker hos Danske Spil at hjælpe de nye vindere godt på vej ud i livet som mangemillionærer,” siger Malene Mølgaard.

Som vanligt også to vindere af Millionærgarantien
Julen varer længe og koster mange penge, men det behøver de to Lottovindere således ikke bekymre sig særligt meget om længere – og de får følgeskab af yderligere to store vindere. Samtidig med de to førstepræmier i Lotto, blev Millionærgarantien nemlig også udtrukket juleaften, og her modtager to danskere hver 1.000.000 kroner fra Danske Spil.

Den ene million går til en kupon købt hos Det Lille Vinhjørne i København NV, og den anden million tilhører en kupon købt i Føtex i Albertslund.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke – og en fortsat god jul.

Vindertal
Vindertal Lotto, 24. december

13, 16, 18, 19, 20, 24, 26

Tillægstal Lotto, 24. december

22

Jokertal, 24. december

2, 7, 0, 3, 2, 0, 3

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien
Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 700 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum