Aabenraa Kommune

Fire ansatte og fem elever hjemsendes fra Slusen

Del

En positiv COVID-19-test hos en elev i Slusen betyder, at fire ansatte og fem elever bliver hjemsendt efter dialog med sundhedsmyndighederne.

Slusen, der er et skoletilbud i Ungdomsskolen, har modtaget besked om, at en elev er testet positiv for corona. Efter dialog med sundhedsmyndighederne bliver fire ansatte og fem elever hjemsendt, da de er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og ansatte om hjemsendelserne, efter vi modtog beskeden om det positive tilfælde. Det er vigtigt, at vi fortsat alle er opmærksomme og overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer både om afstand, hygiejne og testning, så vi på den bedste måde kan inddæmme smitten, siger Rasmus Andreassen, der er skolechef i Aabenraa Kommune.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 26 71 59 63; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum