Haderslev Kommune

Find offentlige toiletter på ny app

Del

Nu er der hjælp at hente for de tissetrængende. En app, der hedder FindToilet, viser nu, hvor man kan finde et offentligt toilet i Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune har for nyligt givet de offentlige toiletter i kommunen en adresse eller et koordinatsæt, så de kan søges frem via gps. I den forbindelse har kommunen også indberettet toiletternes placering til en app, der hedder FindToilet.

Information om toiletterne bliver løbende opdateret, så man kan se i app'en, om toiletterne er handicapvenlige og hvilket udstyr, der er på toiletterne som fx puslebord.

App'en kan hentes både til iPhone og Android.

Indtil videre er det udover Haderslev Kommune toiletter i Sønderborg, Fredericia, Slagelse, Roskilde og København, der er at finde i app'en. Man kan læse mere http://findtoilet.dk/apps/Kontaktinformation:

GIS-medarbejder i Haderslev Kommune, Nicolai Ceavdar, 74 34 20 46

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum