Haderslev Kommune

Find offentlige toiletter på ny app

Del

Nu er der hjælp at hente for de tissetrængende. En app, der hedder FindToilet, viser nu, hvor man kan finde et offentligt toilet i Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune har for nyligt givet de offentlige toiletter i kommunen en adresse eller et koordinatsæt, så de kan søges frem via gps. I den forbindelse har kommunen også indberettet toiletternes placering til en app, der hedder FindToilet.

Information om toiletterne bliver løbende opdateret, så man kan se i app'en, om toiletterne er handicapvenlige og hvilket udstyr, der er på toiletterne som fx puslebord.

App'en kan hentes både til iPhone og Android.

Indtil videre er det udover Haderslev Kommune toiletter i Sønderborg, Fredericia, Slagelse, Roskilde og København, der er at finde i app'en. Man kan læse mere http://findtoilet.dk/apps/Kontaktinformation:

GIS-medarbejder i Haderslev Kommune, Nicolai Ceavdar, 74 34 20 46

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum