Haderslev Kommune

Find offentlige toiletter på ny app

Del

Nu er der hjælp at hente for de tissetrængende. En app, der hedder FindToilet, viser nu, hvor man kan finde et offentligt toilet i Haderslev Kommune.

Haderslev Kommune har for nyligt givet de offentlige toiletter i kommunen en adresse eller et koordinatsæt, så de kan søges frem via gps. I den forbindelse har kommunen også indberettet toiletternes placering til en app, der hedder FindToilet.

Information om toiletterne bliver løbende opdateret, så man kan se i app'en, om toiletterne er handicapvenlige og hvilket udstyr, der er på toiletterne som fx puslebord.

App'en kan hentes både til iPhone og Android.

Indtil videre er det udover Haderslev Kommune toiletter i Sønderborg, Fredericia, Slagelse, Roskilde og København, der er at finde i app'en. Man kan læse mere http://findtoilet.dk/apps/Kontaktinformation:

GIS-medarbejder i Haderslev Kommune, Nicolai Ceavdar, 74 34 20 46

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum