Din Tekstforfatter

Find en ejendomsmægler i dit nærområde

Del

Betalt samarbejde Realmæglerne i Haslev har udvidet viden om området. Flere af de ansatte medarbejdere bor og har deres dagligdag i området. Det giver dem en særlig indsigt i og forståelse for området. De kender hver en gyde og hver en baggård. De har viden om byen og området rundt om byen. Deres viden er din fordel, hvad enten du påtænker at købe eller sælge en ejendom i Haslev eller omegn.

Fordele for dig som sælger

Ud over mæglernes indgående kendskab til lokalområdet er der også andre fordele som det er værd at tage med i købet når man bruger Realmæglerne i Haslev.

Du får en gratis en grundig gennemgang af din bygning og en salgsvurdering.

Du får konkurrencedygtigt salær. Et salær som kun kommer til udbetaling. Når din bygning er solgt.

Hvis ikke din bygning, mod al forventning, bliver solgt inden for overskuelig tid, er det gratis for dig. Du har altså ingen risiko for at skulle betale salær, med mindre din bygning bliver solgt.

I hele salgsperioden er der kontakt. Du bliver løbende orienteret om eventuelle købere og om eventuelle ændringer i markedet som kan have betydning for dit salg.

Et meget stort kundekartotek. Hvilket betyder at vi måske allerede kender køber inden du henvender dig med et salg for øje.

Fordele for dig som køber

Ud over mæglernes kendskab til lokalområdet, hvilket kan være en ekstra stor fordel, hvis du ikke kender området i forvejen, er der også andre fordele som det er værd at tage med i overvejelserne.

Der bliver lyttet til og evalueret på dine behov. Der bliver lavet en nøjagtig vurdering af hvad du leder efter, så du ikke behøver se en hel masse uinteressante bygninger, men kun dem der er relevante i forhold til dine behov.

Du bliver oprettet i kundekartoteket og kommer altid først i køen, hvis den rette bygning dukker op. Kundekartoteket bliver opdateret hele tiden, så et hvert match kan ses med det samme.

Der kan laves specifikke annoncer om hvad det præcist er du leder efter. Annoncerne bliver målrettet, så de når ud de rigtige steder.

En dygtig mægler bor i nærområdet

At besøge et område mange gange, giver et vist kendskab til området. At bo i et område giver et helt andet og meget mere indgående kendskab til området. Vælg altid en mægler der bor i området. Det giver dig sikkerhed for mæglerens nøjagtighed i forhold til området som du ønsker at sælge eller købe en bygning i.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum