Business Wire

FINARO

Del

Finaro udpeger Ruben Frimand Nielsen som Vicepræsident for Salg- & Forretningsudvikling for de Nordiske lande, som endnu et tiltag for at understøtte de ambitiøse vækstplaner

Finaro , den globale indløser og bank, der er specialister indenfor international handel, har i dag offentliggjort Ruben Frimand Nielsen som Vicepræsident for Salg- og Forretningsudvikling for de Nordiske lande.

Tidligere business manager hos Mastercard, Ruben, vil lede vækststrategien i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Grønland, side om side med udvidelsen af det globale Finaro-team. Inden han sluttede sig til Finaro, var Ruben ansvarlig for international porteføljeadministration, salg og produktstrategi, for afdelingen payments international hos Mastercard. Derfor er han klar til at bringe Finaros globale betalingsløsninger ud til virksomheder i en af de hurtigst voksende e-handels regioner i Europa.

Danske, svenske, norske og finske forbrugere brugte tilsammen 46,5 milliarder euro online i 2020, med 19% af de nordiske handlende der foretog online indkøb på tværs af grænserne . I Danmark købte mere end 90% af forbrugerne ind online i 2020, efterfulgt af 87% i Norge og 86% i Sverige . Disse tal forventes at stige i 2022, da forbrugerne har vænnet sig til disse indkøbsmetoder og gør brug af mobil handel såsom lokale digitale wallets og in-app payments.

Achiya Fried, Chief Commercial & Strategy Officer hos Finaro , fortæller: “Jeg er begejstret for, at byde Ruben velkommen. Vi har ambitiøse vækstplaner, og en central del af dette omfatter udvidelser i de Nordiske lande. Rubens betalingserfaring og viden indenfor strategi vil helt sikkert blive en af drivkrafterne for Finaros voksende fremdrift i regionen, og jeg ser frem til, at se hvad han kan gøre for teamet og for virksomheden.”

Igal Rotam, CEO for Finaro , siger: “Vi er begejstrede for, at Ruben slutter sig til vores virksomhed for at støtte denne vækst og udføre den strategiske plan for de Nordiske lande. Hans kompetencer og dybdegående indblik vil sikre, at Finaros kunder på det Nordiske marked har adgang til de innovative og banebrydende betalingsløsninger, som de har behov for, for at kunne betjene deres egne voksende globale kunder.”

Ruben Frimand Nielsen, Vicepræsident for Salg - & Forretningsudvikling hos Finaro, kommenterede om sin nye titel og arbejde : “Det er en utrolig spændende tid at blive en del af Finaro på og være en del af den stærke vækst og ambitiøse planer for fremtiden. Den varme velkomst, og mit eksisterende kendskab til virksomheden samt produkterne har givet mig en smidig overgang - og jeg ser frem til, at påtage mig rollen for væksten samt at sætte et fodaftryk på det Nordiske marked. Jeg ser frem til at komme i gang.’’

Rubens udnævnelse kommer efter det nylige skift af Finaros navn fra Credorax, der afspejler dens nye identitet og forpligtelse til at realisere dens vision for betalinger, hvor handel er uden landegrænser og fri for teknologiske, fysiske og geografiske begrænsninger. Efter et utroligt succesfuldt år i 2021, med mere end 10 milliarder US dollars i samlet behandlet volume for mere end 5.000 handelsdrivende, er Finaro dedikeret til at gøre komplekse betalinger enkle, kombineret med dens instinktive passion for kundeservice, som går langt videre end det normale.

Om Finaro

Finaro er en global betalingsudbyder der på tværs af landegrænser styrker den internationale handel gennem enkle betalinger og innovativ teknologi. Vores dedikerede team, enestående teknologiske formåen, produktinnovation og kundefokuserede tilgang, gør os i stand til at forenkle kompleksitet og skabe samlet købsoplevelse der medfører vækst og giver ro i sindet for vores kunder. For at lære mere kan du besøge www.finaro.com .

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com