Business Wire

FINARO

Del

Den globale betalingsudbyder, Credorax, skifter navn til ‘Finaro’

En af de førende betalingsudbydere, indløser og bank, Credorax, har i dag annonceret dens nye virksomhedsidentitet, Finaro .

Med fokus på kerneforretningen og med at skabe tekniske løsninger til at forenkle betalinger og gøre en ekstra indsats for dens kunder, styrker Finaro global e-handel, ved at levere den ideelle løsning til virksomheder på tværs af landegrænser, med dens banebrydende teknologi og kundeorienteret support.

Nyhederne om navneskiftet støtter godt op om et stærkt 2021, med Finaros imponerende 40% årlig vækst. Virksomheden er grundlagt i 2009 og har på nuværende tidspunkt mere end 350 ansatte. De er baseret i Israel og Malta men har også tilstedeværelse på det kinesiske fastland, Hong Kong, USA og flere steder i Europa.

Credorax har allerede bevist sig som en betalingsudbyder der fremmer sine erhvervskunders vækst, og med den globale fintech-sektor der forventes at stige til $190bn i 2026 , skaber denne hastigt stigende kurve det perfekte miljø for Finaros nye brand til at etablere sig som en stærk spiller i markedet. Denne vækst i fintech har set salg på tværs af grænser tage mere end en fjerdedel af hele e-handelsmarkedspladsen i Europa, hvilket fremhæver betydningen af en udbyder der kan gøre komplekse betalingsløsninger enkle.

Finaro servicerer i dag mere end 5.000 erhvervskunder overalt i verden og indenfor en bred vifte af brancher, inklusiv detail, digitale produkter og ydelser, rejsebranchen, hotel og transportbranchen. Kiwi.com, Air Baltic, Wolt, Payrexx, Revolut, Go2Mobile og Hero Gaming er blandt dens kunder og på tværs af alle kategorier er tendensen den samme: alle kunder arbejder inden for et meget konkurrerende marked, og de skal derfor skabe perfekte kundeoplevelser. Finaro er ledet af et team af betalingseksperter og problemløsere, der er fast besluttede på at absorbere den enorme kompleksitet af betalinger og levere enkelhed, så kunder er frie til at forfølge deres ambition, velvidende at de er dækket ind på deres betalinger.

“Vores firmas succes har altid været bygget på vores interne, banebrydende full stack-platform, såvel som stærke kunderelationer og konstant produktinnovation. Vores passionerede team af problemløsere med en positiv tilgangsvinkel, gør os i stand til at skabe intelligente og enkle betalingsløsninger til vores kunder, siger Igal Rotem, administrerende direktør for Finaro.

“Vores udvikling fra Credorax til Finaro afspejler den udvikling vores virksomhed har gennem gået, siden vi sluttede os til betalingsverden for 15 år siden, og vores navneændring er det næste skridt i vores vækst som en virksomhed og på vores sti mod at realisere vores vision om handel uden bindinger . Jeg er utrolig stolt over at løfte sløret for vores nye identitet som Finaro ,” fortsætter Igal.

“Vi kom ind i denne branche med et friskt syn på tingene, fordi vi så forhindringer som skulle overvindes, og det er hvad vi har gjort lige siden,” kommenterede Moshe Selfin, Cheif Technical Officer for Finaro. “ Vi var pionerer med en innovativ tilgangsmåde til betalinger, som udreder selv de vanskeligste problemer i betalingsområdet, hvilket baner vejen for nye og spændende muligheder og giver vores erhvervskunder en meningsfuld og konkurrencedygtig fordel.”

“Branding er meget mere end blot farver, logoer og slogans - det handler om essensen af vores virksomhed og hvordan vi præsenteres til verden udadtil. Da vi udviklede vores nye varemærke Finaro, krystaliserede vi vores essens, og det var altafgørende, at demonstrere vores identitet som en virksomhed der tager sig af sine kunder og kan levere det enestående,” forklarer Achiya Fried, Chief Commercial Officer for Finaro , “Vi gør en ekstra indsats i fleksibilitet, og vi skaber løsninger sammen med vores kunder, ved at levere banebrydende, flerdimensionelle betalingsløsninger der udreder kompleksiteten ved betalinger. Vores nye varemærke, Finaro , afspejler lige præcis dette."

###ENDS###

Om Finaro

Finaro er en global betalingsudbyder der på tværs af grænser styrker international handel gennem fremragende enkle betalinger. Vores dedikerede team, enestående teknologiske formåen, produktinnovation og kundefokuserede tilgang, gør os i stand til at forenkle kompleksitet og skabe flerdimensionelle løsninger der medfører vækst og giver ro i sindet for vores erhvervsdrivende. For at lære mere kan du besøge www.finaro.com .

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com