Ishøj Kommune

Filosofisk teaterstykke opføres i Ishøj

Del

Den 13. marts kl. 19.30 går Jacque Lauritsen på scenen i Ishøj Kultur Café, hvor han i rollen som forsvarsadvokat give dig noget at tænke over. For hvor langt er du villig til at gå for at redde et andet menneske?

Mød Johannes – han er forsvarsadvokat og kæmper for de svage, giver penge til de hjemløse og følger altid de blinde over gaden. Alle beundrer ham for hans offervilje, men da han en aften ser en ung pige falde i vandet fra en bro, forsøger han ikke på at redde hende.

Hvorfor? Det kan han ikke svare på, og fra dét øjeblik krakelerer den smukke facade. Nødtvungent må han konfrontere sin skyldfølelse og indlede en nådesløs rettergang både over sig selv og sine medmennesker. For udspringer vores gode gerninger i virkeligheden af et egoistisk behov for andres anerkendelse? Og hvordan handler vi, når det for alvor gælder, og vi selv har noget på spil?

På jagt efter moralske pejlemærker

Forestillingen "Faldet" fremføres af teatret Får 302 og er en dramatisering af Albert Camus’ berømte roman, som nu endelig får dansk urpremiere som teatermonolog. Camus (1913-60) var en banebrydende forfatter inden for fransk eksistentialisme og fik i 1957 tildelt Nobelprisen i litteratur. Hans tema i historien er vores søgen efter moralske pejlemærker i en gudløs verden, som udfoldes med fortællingen om en bedsteborgers jagt på den evige uskyld.

Bliv hængende til eftersnak

Efter forestillingen byder Ishøj Kultur Café i samarbejde med Eksistensfilosofisk Akademi på en snak om selve teaterstykket og begrebet ”godskab”. Så bliv endelig hængende og deltag i diskussionen af de spændende emner.

Akademiet er dannet af Jon Auring Grimm og Stine Zink Kaasgaard som et forsøg på at skabe et rum for fordybelse og dannelse på et sprog, som alle kan være med på.

Billetter koster 125 kroner og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 100 kr. og børn og unge til 50 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum