Ishøj Kommune

Film for hele familien i efterårsferien

Del

Efterårsferien byder på tre underholdende film for børn og deres familier i Ishøj Bio. Du kan opnå god rabat ved køb af særlig feriebillet i Ishøj By Center

Filmen 'Jakob og Peter Plys'.
Filmen 'Jakob og Peter Plys'.

De tre film er ’Vildheks’, ’Team Albert’ og ’Jakob og Peter Plys’.

Den danske familiefilm ’Vildheks’ er produceret på baggrund af Lene Kaaberbøls bogserie. Clara bor sammen med sin mor, går i skole og hænger u d med sin bedste ven Oscar. En dag bliver hun angrebet af en mystisk sort kat, og pludselig besidder hun kræfter ligesom sin moster, vildheksen Isa, og hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene. Da katten bliver kidnappet af den onde heks, Kimæra, tager Clara afsted på en farlig rejse for at vise sit værd som en ægte vildheks. Filmen frarådes for børn under 7 år.

Team Albert

I denne danske ungdomsfilm gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham allermest, pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Live-action-familiefilm

Hvem elsker ikke Peter Plys? Han er nu på banen igen sammen med Jakob, der er blevet voksen og er en forretningsmand, spillet af Ewan McGregor. En dag dukker Peter Plys op for at hjælpe ham med at få fantasien tilbage. Filmen ’Jakob og Peter Plys’ er med dansk tale.

Biografbilletter til de nævnte film i efterårsferien den 15. – 19. oktober koster 80 kr. for voksne og 70 kr. for børn. Ishøj By Center tilbyder særlige ark med kuponer til forskellige små gaver og lækkerier i centrets butikker. Heriblandt er en kupon, der gælder som biografbillet. Arkene kan du købe i Ishøj Bio. Der er ikke reservationsmulighed i efterårsferien, idet der er ’først-til-mølle’-princip til alle forestillinger. Kom derfor i god tid, minimum 15 minutter før filmstart.

Kontakter

Ishøj Bio, tlf. 43 54 55 11

 

 

Billeder

Filmen 'Jakob og Peter Plys'.
Filmen 'Jakob og Peter Plys'.
Download
Filmen 'Vildheks'.
Filmen 'Vildheks'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum