Danske Spil A/S

Fik pizzaen galt i halsen, da hun fandt ud af, at hun var blevet millionær

Del

Kvinde i 40'erne blev overrasket med milliongevinst, mens hun sad og spiste pizza med familien

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

En kvinde i 40’erne fra Aalborg Kommune vandt i lørdags 1.000.000 kroner på Millionærgarantien fra Lotto. Den heldige vinder, der har et PLUS-abonnement, opdagede, at hun var blevet millionær, da hun var på besøg hos noget familie om søndagen. Hun havde netop sat tænderne i et stykke pizza, da hun tjekkede sin telefon, hvor der var kommet en mail fra Danske Spil. 

-Der stod simpelthen, at jeg havde vundet en million kroner! Normalt står der 50 kr. så der var da en vis forskel, siger hun med et grin og fortsætter:

-Jeg var jo ved at blive kvalt i den pizza, så jeg måtte lige vise mailen til min mand og spørge, om det kunne passe, eller om der var nogen, der prøvede at snyde os.

-Han troede helt sikkert, at det var fake – også selvom jeg sagde, at den jo lignede de mails, jeg plejer at få. Men det var jo bare helt umuligt at forstå, at man kan være så heldig, forklarer hun.

Kvinden, der er millionær nr. 3772, loggede ind på sin PLUS-konto, og der kunne hun ganske rigtigt se, at der ikke var snyd med i spillet, og at hun nu kunne skrive millionær på CV’et. Om aftenen blev de familiemedlemmer, hun havde opdaget gevinsten sammen med, således inviteret på takeaway og rødvin.

-Vi ville jo helst have været ude at spise, men det kan man jo ikke i øjeblikket på grund af corona. Desværre, lyder det. 

Allerede tirsdag var pengene gået ind på vinderens konto, og det var noget af en oplevelse.

-Det er altså en virkelig underlig fornemmelse. Det er ikke noget, vi lige har prøvet før at se så mange nuller i plus på kontoen, lyder det.

Det nyslåede millionærpar har to børn, der ikke kender noget til gevinsten. Og sådan skal det blive ved med at være.

-Vi ønsker ikke, at nogen, udover vores forældre og nogle andre få familiemedlemmer, skal vide noget om det. Så vi holder det egentlig hemmeligt for børnene for deres egen skyld. Vi synes ikke det er fair, at de skal gå rundt og passe på med, hvad de siger. Det betyder dog ikke, at vi ikke vil forkæle dem. Vi gør det bare lidt skjult. Vi vil for eksempel planlægge en længere rejse til USA, når man kan komme ud i verden igen. I det hele taget skal de forkæles med oplevelser i stedet for ting, siger den glade vinder. 

Hun fortæller også, at det er en lidt flad fornemmelse at være blevet millionær midt i en coronatid. 

-Altså, det er ikke fordi vi skal styrte ud og bruge en masse penge på alle mulige ting. Men bare det, at man ikke kan noget. Altså jeg ved godt er et luksusproblem, så det er altså ikke fordi, jeg brokker mig. Men vi vil eksempelvis gerne have en ny bil. Og min mand måtte slukøret konstatere, at man ikke engang må komme ud at prøvekøre den. Og så vil vi jo gerne ud at spise og støtte de hårdt trængte restauranter. Så forhåbentlig åbner verden snart igen. 

Billeder

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Tilfredsstillende regnskab fra Danske Spil4.3.2021 14:00:18 CETPressemeddelelse

Danske Spil har i 2020 leveret et solidt årsresultat efter skat på 1.460 mio. kr. Korrigeret for ekstraordinære forhold i 2019 er det på niveau med sidste års regnskab. Det samlede samfundsmæssige bidrag, herunder udlodningsmidler, spilafgifter og selskabsskat, udgør i år 2.376 mio. kr. ”Resultatet for 2020 lever op til forventningerne for 2020, og jeg er stolt over, at vi på trods af COVID-19 og aflyste sportsbegivenheder kan levere et så solidt resultat, som krone for krone går tilbage til fællesskabet. Det er en særlig glæde for mig, at vi i år leverer det største bidrag til udlodningsmidlerne siden liberaliseringen af spillemarkedet i 2012, som i en svær tid kan være med til at holde hånden under det danske kultur- og foreningsliv, ” siger Peter Christensen, bestyrelsesformand i Danske Spil. Største ansvarlighedsprojekt nogensinde I 2020 indførte vi det måske største enkeltstående ansvarlighedstiltag nogensinde i Danske Spils historie. ”Sikkert Spil” er navnet på vores Spil-id løsn

Vandt 40.000 kr i 40 måneder: Jeg måtte op om natten og tjekke, at det ikke var en drøm25.2.2021 08:26:19 CETPressemeddelelse

En mand i 80’erne fra Aabenraa Kommune fik sig noget af en overraskelse i sidste uge, da han skrabede Quick-loddet Guldbarren. -Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde købt loddet og kunne mærke det i baglommen, da jeg forleden skulle ud ad døren. Så jeg lagde det fra mig på skrivebordet. Da jeg kom hjem tænkte, jeg, at jeg da hellere måtte få skrabet det, selvom det egentlig var blevet lidt sent, og jeg var træt efter en lang dag, fortæller han til Danske Spil. Manden, der er pensionist, vågnede dog brat op, da han så, at han havde tre ens felter med 40.000 kr., som man får udbetalt over 40 måneder. I alt en gevinst på 1.600.000 skattefri kroner. -Altså jeg fik et chok jo, men troede ikke helt på, hvad jeg så. Jeg er jo lidt oppe i alderen, så det kniber med synet, siger han med et grin. Den heldige vinder gik i seng, men kunne slet ikke finde ro. -Jeg stod op igen kl. 03.00, for lige at gå ind og se, om loddet stadig lå der. Jeg var sikker på, at det var noget, jeg havde drømt, ly

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum