Din Tekstforfatter

Fibernet – det hurtigste internet til almindeligt brug idag

Del
I dagens Danmark kan vi ikke leve uden internettet. Vi har e-boks , netbank og e-mail. Faktisk forholder det sig sådan man skal søge om tilladelse til ikke at være en del af den digitale verden.

For at kunne begå sig i denne virtuelle og digitale verden er det nødvendigt at have en stabil og hurtig internetforbindelse. I takt med at streaming har vundet indpas hos danskerne er kravet til båndbredden blevet øget i husholdningen , og det er her fibernet kommer ind i billedet.

Fibernettet er det hurtigste valg

Selve fibernettet blev introduceret 1970’erne af et amerikansk glasfirma og er siden blevet tilgængeligt offentligheden. Årsagen til at fibernet er både stabilt og lynhurtigt er at det i modsætning til kobberkabler overfører ved hjælp af lyset. Det betyder også at både upload og download hastigheden er lynhurtig hvilket særligt erhvervslivet er glad for.

Da fibernettet er en nyere teknologi i Danmark er der stor forskel på prisniveauet hos forskellige leverandører og derfor anbefales det altid at undersøge priserne inden man træffer et valg. En anden ting man skal undersøge er i hvor grad leverandøreren overholdet den lovede båndbredde. Eksempelvis er det vigtigt at du rent faktisk får en GB forbindelse hvis du betaler for en.


Husk den trådløse forbindelse tager af båndbredden

Har du behov for en særlig hurtig forbindelse er det også vigtigt at huske at hvis du benytter dig af et trådløst netværk betyder det at du mister en del af båndbredden på krypteringen af forbindelsen. Så har du et særligt behov for en lynhurtig forbindelse så anbefales det at bruge en kablet forbindelse så din fibernet forbindelse kan komme til sin ret.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Udelivet eksploderer16.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Alt det der foregår udendørs er aktiviteter der er eksploderet de seneste år. Aldrig har der været så mange der sover ude under den åbne himmel og dermed aldrig heller så mange primitive overnatningspladser rundt omkring i landet. For ikke at tale om alle dem der er på vej, netop fordi der er så stor en efterspørgsel. Vil du også gerne prøve kræfter med de populære friluftsaktiviteter, så behøver du dog ikke rejse så langt for at få lidt ekstra frisk luft under vingerne, ro i sindet og lidt ekstra hygger, både sommer og vinter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum