Hiper A/S

Fiberforbindelser på vej til at blive overhalet

Del

Nu kan danskerne få fiberfart på kabel-tv nettet

Fra oktober 2017 kan op imod 1/3 af danske husstande glæde sig til at få 1.000 Mbit internet, uden at skulle grave forhaven op.

Hiper som er Danmarks nye bredbåndsfirma, lancerer 1.000 Mbit forbindelser til levering over det eksisterende kabel-tv net, og sætter en ny standard for hvad forbrugerne kan forvente.

”Vi kommer med et produkt som slår fiberen mange steder i landet, og vi tror at det kan udløse et jordskredsvalg inden for bredbånd” siger Stig Myken, som er administrerende direktør i Hiper.

 ”For to år siden satte vi fiberen fri og tilbød 1.000 Mbit forbindelser til private, i det tidligere DONG net, og det har været en kæmpe succes”. ”Nu er turen kommet til forbrugere i resten af landet” siger Stig Myken, og tilføjer, at det ikke er alle der kan få 1.000 Mbit fra første dag, fordi det forudsætter at YouSee’s kabel-tv net er opdateret til en ny standard.

”Det er den største nyhed inden for dansk bredbånd siden Hiper startede, og inden for få måneder kan en tredjedel af danskerne få 1.000 Mbit til 299,- pr. måned” forklarer Stig Myken. ”Og selv om det ikke er alle husstande der kan få 1.000 Mbit fra første dag, så tilbyder vi at starte med 300 Mbit og så opgraderer vi forbindelsen gratis, så snart nettet er teknisk klart”.

Onlineportalen Samlino hjælper forbrugere med at finde de bedste produkter inden for både mobil og bredbånd, og administrerende direktør Kristian Pitzner-Jørgensen udtaler: 

"Det her nye produkt fra Hiper er et forfriskende træk. Markedet for bredbånd har - til forskel fra eksempelvis mobilabonnementer - historisk set ikke været særlig konkurrencepræget. Men det kan være ændret med Hipers nye, hurtige produkt, som kommer ud til en tredjedel af Danmarks husstande og formentlig vil skabe mere konkurrence og dermed bedre vilkår for de danske forbrugere."

Nøgleord

Kontakter

Stig Myken
Stifter og CEO
smy@hiper.dk www.hiper.dk
+45 8877 2001

Vedhæftede filer

Links

Information om Hiper A/S

Hiper A/S
Langebrogade 6J
1411 København K

8877 2000http://www.hiper.dk/

/* Denne pressemeddelelse udsendes bredt mandag d. 2/10 kl. 10:00 */

Hiper er stiftet og ledes af Nicolai Lamborg, Stig Myken og Simon Skals, som er erfarne personer fra den danske telebranche, og som brænder for at gøre det bedre og sætte nye standarder for hvad kunderne kan forvente, når det gælder hastighed og pris.

Følg pressemeddelelser fra Hiper A/S

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hiper A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum