FestiValhal

Festivalhal – en festival der sparker vikingerøv

Del

Som den første udendørsfestival i 2019 lægger Festivalhal i år endnu hårdere fra land og udvider med ny stor scene. 2 dage med 3 scener, hvor kvaliteten i musikken og smukke omgivelser spiller sammen.

Som en lille sej viking, har Festivalhal allerede på dens 3-års fødselsdag, hvert år fordoblet sit billetsalg. Fra at være en ide på tegnebrættet og til det nu er en 2 dages festival med 3 scener og navne som Dizzy Mizz Lizzy og Lars Lilholt Band på våbenskjoldet. Og målet er at blive større og stærkere og sejere år efter år.

Den lille seje viking Festivalhal eksisterer især i kraft af sin familie af skønne frivillige fra hele Danmark, som går ombord i alle de opgaver en festival byder på. Alt fra at hamre og banke og bygge vikingbarer til at få styr på de hyggelige backstage-områder til de mange artister på Festivalhal 2019 – alt sammen selvfølgelig i tråd med vikingetemaet.

Festivalhal er en fest for det modne publikum, som sætter pris på den gode musik, de smukke omgivelser og som gider mere end en festivalburger og at pisse i hegnet…

Der er kræset om omgivelserne og der er i år også kræset ekstra om maden, når den lækre restaurant fra Volkerts Fylke, fra Kolding rykker ud på Festivalhal og serverer lækre bøffer og tre-retters menu. Og flere andre madkunstnere er også at finde på årets festival.

For Festivalhal satser på den fulde oplevelse, når man kommer en tur til Jels. 2 dage med musik i mange forskellige genrer, for folk der elsker musikken fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne… og helt frem til i dag.

En oplevelse som, folkene bag Festivalhal planlægger i fremtiden skal være endnu mere sammenhængende. Så rammen om Festivalhal bliver ligesom en borg fra vikingtiden. Hegn skal erstattes med spidsede træplanker og drømmen er at indgangspartiet skal være en vaskeægte vikingeport med hængebro.

Alt i alt bliver Festivalhal 2019 et brag af en fest – med en ekstra scene og ekstra store navne – men også med forkælelse af alle sanser og smukke omgivelser.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Klintrup
Tlf.: 22 38 39 28
E-mail: thomas@festivalhal.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om FestiValhal

FestiValhal
Jels Torvet 6 st. tv.
6630 Rødding

http://www.festivalhal.dk

FestiValhals pressemeddelelse omkring udvikling og fremtidsplaner

Følg pressemeddelelser fra FestiValhal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.