Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

FerieCamp: Påskeferien byder på mange aktiviteter for børn og unge i København

Del

I påskeferien er der lagt op til sjov, leg og bevægelse, når FerieCamp afholder aktiviteter for børn og unge i hele København.

Der er alt fra parkour, streetdans, floorball, designværksted og esport på programmet, når FerieCamp åbner dørene for aktiviteter i påsken.

”FerieCamp giver børn og unge mulighed for at få en sjov og indholdsrig ferie, hvor der er fokus på bevægelse og leg. Jeg håber, at venskaber dannes, og børnene oplever det stærke fællesskab, som opstår i foreningslivet. Og at det inspirerer dem til at gå til en fritidsaktivitet efterfølgende, siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (B).

Fra mandag d. 11. april til fredag d. 15. april er der i skolernes påskeferie FerieCamp i ni forskellige københavnske bydele. Her kan børn og unge i alderen 3-17 år være med til forskellige aktiviteter over hele byen.

Der er derudover fra d. 11. april til 13. april FerieCamp kun for piger på Vigerslev Bibliotek. Her vil der blandt andet være kickboxing, floorball og smykkeworkshop.

Det koster ikke noget at deltage i FerieCamp.

Fakta

  • FerieCamp er Københavns Kommunes tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter, som bliver afholdt i de fem store skoleferier.
  • Aktiviteterne henvender sig til børn og unge mellem 3 – 17 år (Der kan være aldersbegrænsning på aktiviteterne, i så fald vil det fremgå af programmerne), og det koster ikke noget for den enkelte at være med.
  • FerieCamp i påskeferien 2022 foregår mandag den 11. april til og med fredag den 15. april.
  • I påskeferien er der 10 forskellige FerieCamps i 9 bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Bellahøj, Bispebjerg, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, Sydhavnen og Valby.
  • Fra d. 11. april til 13. april afholdes FerieCamp kun for piger på Vigerslev Bibliotek.
  • Arrangementerne kræver ikke tilmelding, medmindre andet står i programmet.
  • Programmer for hver enkelt FerieCamp findes på feriecamp.dk.

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til:
Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon på tlf.: 3366 2345

Links

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum