Danske Spil A/S

Fejl i pressemeddelelse

Del

I sidste uge fejrede Danske Spil et rekordår for de danske spillere, med god grund. Men der havde sneget sig en ærgerlig fejl ind i pressemeddelelsen.

Danske Spil kunne i sidste uge fortælle, at der blev udbetalt milliongevinster - altså præmier hvor gevinsten er over 1 mio. kr. - for samlet 1,6 milliarder kroner i 2021 på tværs af hele Danmark, men der var desværre sket en tastefejl. Det korrekte udbetalte beløb af milliongevinster i 2021 er 1,07 milliarder kroner for spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og Joker. Det er dog stadig det højeste beløb siden 2017. 

Samlet set hvis alle præmier medregnes - også dem under 1 mio. kr. - er der præcis blevet udbetalt 2.123.647.306 skattefri kroner i gevinster, hvilket også er rekord for lotterierne Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og Joker.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum