Lolland Kommune

Fejl i optælling af regionsvalget på Fejø

Del

Da resultaterne af fintællingen af regionsrådsvalget på Fejø forelå, var der noget, der ikke stemte. En gennemgang af stemmesedlerne har flyttet 16 personlige stemmer fra én Venstrekandidat til en anden.

Flemming Damgaard Larsen undrede sig over, at han ikke havde fået nogen stemmer på Fejø, da flere havde forsikret ham om det modsatte. Han indgav derfor en officiel klage over valget til Region Sjælland, som blev videresendt til Lolland Kommune. Her blev stemmesedlerne fundet frem endnu en gang, og det kunne hurtigt konstateres, hvad der var gået galt: De 16 stemmer, der var afgivet på Venstres Flemming Damgaard Larsen, Lejre var ved en fejl blevet indberettet under en anden Venstrekandidat, nemlig Flemming Rasmussen, Næstved.

”Vi beklager selvfølgelig fejlen,” siger formand for valgbestyrelsen Holger Schou Rasmussen.” Den rigtige fordeling af de personlige stemmer er nu indberettet til Region Sjælland, og det vil fremadrettet blive indskærpet ved fintællinger, at man skal være helt sikker på, at stemmerne indberettes på den rigtige kandidat.”

Ændringen slår dog først igennem på KMD-Valg, når Region Sjælland er færdige med at behandle alle modtagne klager over valget.

Nøgleord

Kontakter

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

Kog stadig vandet fra dele af Østofte-Nørreballe Vandværks forsyningsområde31.8.2018 12:28pressemeddelelse

Nye analyseresultater af vandprøverne fra Østofte-Nørreballe, Bandholm og Havløkke vandværker viser, at forureningen med E-colibakterier nu er begrænset til en mindre del af Østofte-Nørreballe Vandværks forsyningsområde. Det betyder, at Lolland Kommune fortsat anbefaler brugerne af det berørte område at koge vandet fra vandhanen, inden det bliver drukket eller brugt til madlavning, opvask eller tandbørstning. Brugerne uden for det berørte område, og brugerne af Bandholm og Havløkke vandværker behøver ikke længere koge vandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum