Spirii

FDM og Spirii går sammen om at tilbyde markedets mest attraktive ladeløsning

Del

Det giver god mening at undersøge markedet for ladeløsninger, inden du binder dig til en løsning, der på sigt kan blive unødigt dyr. Ladeoperatøren Spirii og FDM er nu gået sammen om at tilbyde markedets mest attraktive ladeløsning til FDMs medlemmer. De første mange bestillinger er allerede landet og parterne forventer stor efterspørgsel på deres løsning.

Danske bilister kører i gennemsnit ca. 16.000 kilometer om året og de fleste elbilister med mulighed for lade elbilen op derhjemme, oplader sjældent ude. I takt med at lademarkedet vokser og flere aktører sætter offentlige ladestandere op, bliver ladepriserne tilsvarende billigere og de dyre abonnementsløsninger på offentlig opladning  mindre attraktive.

Dette betyder også, at den bedste og billigste ladeløsning er den hvor du selv ejer ladeboksen, lader til egen strømpris og modtager refusion af elafgift. FDM og Spirii er nu gået sammen om at tilbyde den attraktive ladeløsning til FDMs medlemmer.

"Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne løsning til vores medlemmer, da mange undersøgelser og test viser, at dette er den billigste ladeløsning, hvis du lader hjemme og kører mellem 5.000-30.000 km om året i din elbil", siger Kasper Hjorth, områdechef, EV/PHEV i FDM.

Et udstrakt samarbejde

Spirii og FDM gik sidste år sammen om at etablere offentlige ladestandere på Bornholm og det gode samarbejde har nu båret frugt og vokset sig større - til gavn for FDMs medlemmer med elbil.

"Ambitionen med Spirii er at sætte markedet og forbrugeren fri. Fri for dyre abonnementsbindinger og et lukket ladenetværk. Vi oplevede helt fra start stor efterspørgsel på ladeløsninger til hjemmet, der ikke bandt elbilister til leje af ladeboks og dyre fast-pris abonnementer, men samtidig sikrede dem service og support på deres ladeboks og muligheden for få refusion af elafgift. Det glæder os, at vi sammen med FDM nu kan tilbyde langt bedre løsninger til deres medlemmer," siger Tore Harritshøj, administrerende direktør i Spirii.

Stærk pris på ladeboks og installation

Når du har købt ladeboksen og installation hos FDM, betaler du 79 kr. om måneden for en serviceaftale hos Spirii. Serviceaftalen giver dig afgiftsrefusion, service og support på boksen og softwareopdateringer. Afgiftsrefusionen er 1,12 kr. pr. kWh for den strøm, der bliver brugt på boksen, og udbetales fire gange om året. Serviceaftalen er et krav for at købe ladeboksen.

Du kan styre opladning af din elbil via appen Spirii Go, hvor du også har adgang til forbrugsdata og kan tilgå Spiiris egne offentlige ladestandere og få adgang til et europæiske ladenetværk.

Den samlede pris for installation og ladeboks er 10.999 kr. Har du tidligere haft en ladeboks, og overholder den FDMs retningslinjer for en installation, er prisen kun 8.499 kr.

Læs mere om tilbuddet her

Fakta om tilbuddet:

  • 11/22kW ladeboks (afhængig af strømstyrke til rådighed), Zaptec Home eller Zaptec Go
  • Wi-Fi-opkobling
  • 4G Modem
  • Certificeret kWh-måler til afregning af elafgiftsrefusion
  • Automatiske softwareopdateringer
  • 5 års garanti
  • Professionel installation
  • Kundesupport via Spirii hele døgnet
  • Serviceaftale inkl. refusion af elafgift til 79 kr./md

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Spirii

Spirii
Spirii
Tagensvej 85F
2200 København N

38 171 500https://www.spirii.dk

Spirii har i mange år arbejdet indgående med elbiler, opladning samt udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer. Spirii udvikler og tilbyder intelligent og fremtidsssikret opladning til kunder med elbil. Spirii tilstræber innovative ladeprodukter af højeste kvalitet og udvikler ladeløsninger, der gør det nemmere for virksomheder, kommuner og boligforeninger at tilbyde opladning til kunder, medarbejdere, flådebiler og beboere, der kører elbil. Spirii arbejder ud fra princippet om, at kunder – og deres kunder, altid skal have adgang til enkel og intelligent opladning, der er fremtidssikret og altid opfylder brugernes behov og markedets forskellige krav.

 

Følg pressemeddelelser fra Spirii

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spirii

Efter vildt væksteventyr: Spirii vil være ledende på lademarkedet i hele Europa6.5.2021 10:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Efter kun seks kvartaler, tager softwareudvikler og ladeoperatør Spirii et kæmpe skridt mod at nå selskabets ambition om at blive den førende udbyder af elbil-opladning i hele Europa. Selskabet har landet tredje investeringsrunde og sikret sig 70 millioner kroner - primært fra kapitalfonden Nordic Alpha Partners. Investeringen sikrer, at selskabet nu kan accelerere ekspansionen – ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum