Danske Spil A/S

FCK-overtidsscoring og FA Cup-remis hjalp Simon fra Vanløse til at veksle 12,5 til 100.000 kroner: ”Overboerne kom ned og spurgte, hvorfor vi råbte så højt”

Del

Simon Heidemann fra Vanløse spiller små beløb på meget høje odds. Sådan vandt han søndag 100.000 kroner for lidt over en tier.

Metoden virker. Og giver lidt ekstra hygge til de kampe, han alligevel ser. Sådan siger Simon Heidemann fra Vanløse, som søndag aften kunne se 100.000 kroner flyve ind på sin konto hos Danske Spil. Pengene skal nok få ben at gå på, da han både har hus og familie, men det er ikke for pengenes skyld, at han spiller.

”Jeg har gennem nogle år kørt med lav indsats og høje odds, og været både heldig og dygtig et par gange før. Det er meget lidt, jeg spiller for et par gange om ugen, men gevinsterne er høje, når det lykkes. Der er ikke så meget på spil, så det giver noget ekstra hygge til de kampe, jeg gerne vil se - og jeg ærgrer mig omvendt ikke, hvis jeg ikke vinder,” fortæller Simon Heidemann.

I weekenden havde han spillet på kombinationen af, at FCK vandt 2-0 over Randers, Brøndby 3-1 over AAB, og så på nogle meget særlige omstændigheder i den engelske FA Cup-finale; at der i kampen kom under 10,5 hjørnespark, under 1,5 mål og under 1,5 kort. Og det troede Vanløse-Oddseren på.

”Jeg havde set Liga Cup-finalen med Liverpool, hvor der jo ikke skete særlig meget. Jeg tænkte, at det samme kunne ske i deres næste finale. Så der havde jeg lavet lidt research, kan man sige. FCK- og Brøndby-kampene, det var rent held,” siger Simon Heidemann med et smil.

Undervejs i de hjemlige kampe fik AAB vist to mand ud, FCK-målmand Kamil Grabara reddede et straffespark, og samme FCK scorede i overtiden.

Utrolige odds 8.000
Samlet odds på de tre kampe med de meget specifikke udfald var heftige 8.000. Og eftersom Simon Heidemann spillede 12,5 kroner, var hans gevinst 100.000 kroner. Det havde han tjekket inden dagens sidste kamp mellem AAB og Brøndby.

”Den kamp så jeg. Jeg havde egentlig stille og rolig puls dagen igennem, men til sidst var det spændende. Dommeren havde lagt tre minutter til, men fløjtede først efter fire minutter, og der kunne man godt spørge sig selv, hvor det minut lige kom fra? Men så fløjtede han af, og lidt efter kom overboerne ned og spurgte, hvorfor vi råbte så højt,” siger Simon Heidemann grinende.

Gevinsten er dejlig, men ikke afgørende for Simon Heidemann og hans familie.

”For mine børn er det et absurd stort beløb, men det betyder ikke så meget i vores økonomi. Vi er lige flyttet i hus, så nu bliver det hele lidt nemmere. Vi skal også til USA til efteråret, så nu behøver vi ikke spare op til det,” slutter den glade Oddser fra Vanløse.

Simon Heidemann fortæller på falderebet, at han forventer at fortsætte med at lave ”lidt hyggespil”, og det kan man vel ikke fortænke ham i. Han tilføjer til sidst, at han kun spiller hos Danske Spil, da det giver mening for ham, at gode formål får noget rygstød, når han ikke vinder.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum