Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

FCK hyldes til mesterskabsfejring på Københavns Rådhus

Del

Onsdag den 22. juni byder overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) de danske mestre i herrefodbold inden for på rådhuset til fejring af mesterskabet. Fodboldfans og pressen er velkommen.

F.C. København har vundet Superligaen, og det skal naturligvis fejres med rådhuspandekager, klapsalver og hyldest på Københavns Rådhus. Derfor inviterer overborgmesteren alle store og små fodboldfans med til fejringen i Rådhushallen sammen med fodboldspillerne fra FCK.

Overborgmesteren glæder sig til at tage imod byens hold og en masse fodboldglade københavnere:

”FCK har endnu engang hentet mesterskabet hjem til København, og traditionen tro skal de hyldes på rådhuset! Som overborgmester og fodboldfan glæder jeg mig til at byde dem og alle store og små fans velkommen til et hyggeligt arrangement,” siger hun og fortsætter: ”Stort tillykke til de danske mestre – og tak, fordi de hver dag er en inspiration for børn og unge i vores lokale fodboldklubber,” siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S).

FCK kan kalde sig dansk mester for 14. gang og fejrer på onsdag sit første mesterskab siden 2019.

“Det er en fin og god tradition, som vi er utroligt glade for at være en del af. Vi er Københavnere, og vi er stolte over at kunne fejre mesterskabet sammen med byen. Det glæder vi os meget til at kunne gøre igen. Og så ser vi også frem til pandekagerne, som vi har savnet et par år,” siger Jacob Lauesen, direktør FCK.

Der vil være mulighed for autografer og billeder med spillerne efter fejringen.

Pressetilmelding og yderligere information

Pressetilmelding skal ske til pressekonsulent Simon Malte Olesen, u19j@kk.dk, tlf. 2963 2420.

Arrangementet afholdes i Rådhushallen på Københavns Rådhus onsdag den 22. juni fra kl. 17.30-18.30.

Program:

17.00 - Ankomst for pressen og gæsterne.

17.30 - Truppen ankommer i bus og modtages af overborgmesteren

17.45 - Overborgmesteren byder velkommen og holder tale.

17.50 - FCK-direktør Jacob Lauesen holder tale.

17.55 - Reception med rådhuspandekager og mulighed for autografer og billeder med spillerne.

18.30 - Arrangementet forventes afsluttet.

Kontakter

Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) via pressekonsulent Simon Malte Olesen, tlf.: 2963 2420 og mail: u19j@kk.dk

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Udtalelse fra Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen om tragedien i Fields4.7.2022 11:35:46 CEST | Pressemeddelelse

Søndag var en sorgens dag for København. Tre mennesker blev dræbt i Fields på Amager i København. En voksen midt i livet. To teenagere med hele livet foran sig. Kun med det til fælles, at de var helt tilfældige og uskyldige ofre. Yderligere fire personer er hårdt sårede. Mine tanker og dybeste medfølelse går til ofrene og deres pårørende. Rigtig mange københavnere og gæster i vores by er personligt berørte. De mange, som var til stede i Fields. Dem, som var på plads til den store popkoncert med Harry Styles, der skulle have fundet sted i Royal Arena lige ved siden af Fields. Dem skal vi passe ekstra meget på. Siden i går har flere borgmesterkolleger skrevet til mig med tanker og kondolence. Bl.a. fra Malmø, Helsingborg og Oslo. Også den danske regering og ministre udefra har sendt varme følelser og kondolencer til København. Jeg også talt med københavnere og flere har skrevet til mig. Med tragedien kommer også tanken: ”hvad nu hvis det var mine børn?” Ja, hvad nu hvis. Jeg er selv mor

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum