Saqoia Corp.

Fastbase Webleads er nu verdens hurtigst voksende add-on til Google Analytics

Del

På bare 4 måneder er Fastbase.com blevet verdens hurtigste voksende og mest populære add-on til Google Analytics. Det har allerede gjort at over 100.000 firma website benytter det nye add-on til at identificerer hvilke virksomheder der besøger deres websites.

Google Analytics er i dag det mest anvendte analysevæktøj på nettet, og har i dag en markedsandel på 80%. Med det nye add-on der er udviklet af Fastbase kan man med et enkelt klik få adgang til en række yderligere informationer om sine besøgende, herunder adresser, telefonnumre, emails og kontaktpersoner.

”I løbet af oktober måned vil man endvidere kunne få adgang til oplysninger om de besøgende kommer direkte eller fra Google Adwords. Derudover kan man se hvor lang tid den besøgende har været på ens website som vil være tilgængelig i en premium version, mens vores standard version altid vil være gratis.

Inden udgangen af året kan vores Google Analytics add-on integreres med CRM systemer som Microsoft Dynamics, Pipedrive og Salesforce” siger CEO, Henrik Carstensen.

Fastbase skaber nye leads

Og indsigten fra det nye add-on giver kunderne nye leads til salgsafdelingen og bedre forståelse af deres kunder. En af de virksomheder som benytter kunde-indsigten fra deres website er Condair A/S, som har integreret tjenesten i flere processer. "Vi har gjort Fastbase til en integreret del af vores arbejdsprocesser i forhold til opsøgende salg. Det er et glimrende værktøj til at få indsigt i hvad potentielle kunder er interesserede i, og det giver os mulighed for at spore os ind på deres aktuelle behov inden vi kontakter dem. Det er en fordel både for den potentielle kunde og os, da vi kan målrette vores budskab meget mere præcist. På den måde er Fastbase en værdifuld leadgenerator, som giver os ny indsigt i hvad vores potentielle og nuværende kunder er interesserede i, siger Helene Eriksen, Condair A/S

Udover at levere leads fra vores traditionelle målgrupper, har Fastbase-leads'ene også udvidet vores horisont for salgsmuligheder inden for nye områder. Og det er netop her Fastbase har sin største værdi - den tager udgangspunkt i kundens besøgsadfærd og dermed kundens behov. En vigtig pointe er også, at Fastbase giver os information om virksomheder, ikke personer. Derfra vurderer vi om selve virksomheden er en mulig kunde. Vi arbejder allerede nu på at optimere vores arbejdsgang mellem Fastbase og vores CRM-system, og specielt her ser vi et stort potentiale for Fastbase i fremtiden. Hvis det bliver muligt at koble Fastbase til vores eksisterende kundedatabase, kan vi samle vores data ét sted og altid være opdateret på vores kunder, fortsætter hun.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Saqoia Corp.

Saqoia Corp.
3422 Old Capitol Trail, Suite 700
De 19 808 Wilmington

Følg pressemeddelelser fra Saqoia Corp.

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Saqoia Corp.

Google Analytics Premium Add-on Gets Launched by Fastbase and Displays all Website Visitors and Interactions17.10.2016 20:39pressemeddelelse

Fastbase has launched their free add-on for Google Analytics and it has been taking the market by storm. The Google Analytics add-on, which displays company and contact information, also provides powerful insights including visitor interactions and connections to LinkedIn profiles. The Google Analytics add-on will be extended through November 2016 at a fee-based subscription rate.