Dyson

Farvel til grannåle og kagekrummer

Del

Hører du til dem, der allerede nu er ved at få pip af grannåle, kagekrummer og udblødte rosiner i krogene? Så sæt en Dyson V10-støvsuger øverst på ønskesedlen. Eller læg én under juletræet som familiegave.

Både børn og voksne vil elske at gøre rent efter julen og holde hjemmet frit for nullermænd i det nye år. Den ledningsfri Dyson V10 er nemlig lige så effektiv som en klassisk støvsuger med ledning, men den fylder væsentligt mindre. Du slipper for ridsede dørtrin, mærker på panelerne og den irriterende ledning, der snor sig rundt om alting. Går du op i et sundt indeklima, er V10’eren også i særklasse. Den opfanger alle allergener helt ned til 0,3 my, så udblæsningsluften er faktisk renere end den luft, du indånder til daglig.

Dyson V10 ser ret futuristisk ud, og det er svært at holde fingrene fra den, så vær ikke overrasket, hvis der bliver kamp om den i juledagene.

Nøgleord

Kontakter

Presseansvarlig: Jacob Lange
Lange PR – Public Relations & Kommunikation
Nordvestvej 31, DK-9000 Aalborg
T: +45 20 76 30 20
M: jacob@langepr.dk

Billeder

Information om Dyson

Dyson
Dyson
Amaliegade 10
1256 København

+45 20 76 30 20http://www.dyson.dk

Dyson er en verdensomspændende teknologivirksomhed, som står bag en lang række banebrydende produkter. Mest kendte er Dysons poseløse støvsugere og robotstøvsugere, men også på områder som ventilatorer, varmeblæsere, luftfugtere og håndtørrere sætter virksomheden nye standarder, både i forhold til funktion og design. Dysons produkter sælges i over 70 lande, og virksomheden rundede allerede i 2013 50 mio. solgte maskiner. Hovedsædet ligger i England. I Danmark sælges Dysons produkter i Power, i Magasin og på nettet via shop.dyson.dk.

Følg pressemeddelelser fra Dyson

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dyson

Dansk hygge forurener mere end dieseldunst13.2.2019 07:53:51 CETPressemeddelelse

Den danske tradition for hygge er vitterligt hyggelig, men den har også en mørk bagside. Vores forkærlighed for blafrende stearinlys og ild i brændeovnen sender nemlig så mange partikler ud i hjemmet, at antallet af skadelige partikler i luften langt overstiger, hvad der fx udledes på en stærkt trafikeret vej. Derfor kan en elektrisk luftrenser være en oplagt mulighed, hvis man ønsker en renere luft i hjemmet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum