Danske Spil A/S

Får vi hvid jul i år?

Del

Julen 2020 nærmer sig med hastige skridt, og hos Danske Spil kan du nu finde odds på, om vi skal finde kælken frem juleaften.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Julepynten begynder så småt at finde vej i sortimentet hos de danske supermarkedskæder, og dermed indfinder drømmen sig også om den hvide sne, der daler ned over det danske land.

-I forhold til hvor sjældent, det egentlig er, at vi har hvid jul herhjemme, så er det stadig en optimistisk drøm for mange mennesker, at jul er lig med kælketure og sneboldskampe, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Sidst vi havde hvid jul i Danmark var i 2010, hvor hele Danmark var dækket af sne. Ret usædvanligt var det også tilfældet året før – nemlig i 2009, hvor størstedelen af det danske landskab  var helt hvidt. Historisk og statistisk set er det sket en gang hvert tolvte år, at vi danskere oplever en hvid jul. Det er således sket ni gange siden 1900; nemlig i 1915, 1923, 1938, 1956, 1969, 1981, 1995, 2009 og 2010. Dog skal man have med i overvejelserne, at vintrene de seneste år, er blevet varmere og varmere, hvilket kan gå ind og spænde ben for statistikkerne.

De tidlige prognoser fra Danske Spils oddssættere er således heller ikke lovende, hvis man hører til blandt de danskere, der håber på et snedækket landskab den 24. december.

- Vi giver odds 8,00 på, at Danmark får en landsdækkende hvid jul i år. Oddset på det modsatte er mede i odds 1,06, siger Peter Emmike.

- Så lavt et odds er jo en rigtig klar indikation på, at vi ikke tror på det. Det er jo en rigtig, rigtig sjælden begivenhed, at der er sne over hele Danmark i juletiden, så sandsynligheden for, at det sker i 2020, er lille. Det afspejler sig derfor i oddset, fortæller han.

En hvid jul er ifølge DMI defineret ved, at mere end 90 procent af landet er dækket af en halv centimeter sne om eftermiddagen på juleaftensdag.

Se odds her:

https://danskespil.dk/oddset/sports/event/4170894/underholdning/danmark/danmark-hvid-jul/hvid-jul-2020-landsdkkende

Billeder

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum