Danske Spil A/S

Fantastisk weekend hos Danske Spil - fire nye jule millionærer

Del

Juleheldet hos de danske lotterispillere vil ingen ende tage, og denne weekend har budt på intet mindre end fire nye millionærer.

Mon ikke der bliver råd til et par ekstra julegaver og en ekstra god flaske rødvin på julebordet hos de fire heldige danskere, som efter weekendens trækninger i Lotto og Eurojackpot kan kalde sige vaskeægte julemillionærer. 

Fredag aften startede festen, hvor en dansker vandt en delt andenpræmie i Eurojackpot. Med en indsats på 90 kr. sikrede en heldig spiller fra Fredericia sig weekendens første store milliongevinst.  

Midtjyden, der spillede med fra danskespil.dk, kan se frem til at gå ind i juledagene med 4.556.809 kr. ekstra på kontoen.

Men festen stoppede ikke her. Lørdag var der vanvittige 22 millioner kroner i puljen i Lotto, og især én heldig lotterispiller kunne smække fødderne op og lade champagnen poppe efter aftenens trækning.

Den heldige sønderjyde afsluttede indkøbsturen i Meny Haderslev med at købe en Lotto kupon, og det må siges at have været rigtig fornuftigt. En af rækkerne indeholdt nemlig de syv helt rigtige tal, og det udløste førstepræmien på 22.000.000 skattefrie kroner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skulle der selvfølgelig også trækkes lod om 2x1 millioner blandt alle spillede rækker i Lotto.

En heldig spiller fra Svendborg Kommune, der spillede med fra danskespil.dk, har vundet en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man kan blive millionær, selvom man har nul rigtige.

Det samme har en heldig nordjyde, der har købt sin kupon hos Netkiosken i Aalborg. Begge kan se frem til at få en skattefri million at forsøde tilværelsen til.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem et stort tillykke.

Hvis du har spillet med i lørdagens Lotto hos en af vores forhandlere er det vigtigt, at du gemmer din kupon, uanset om du har haft en gevinst eller ej. Hver Lotto række, du spiller til en trækning i december, er lig med 1 lod i Det Store Jule Lotto, der trækkes den 25. december. Her finder vi 12 vindere af 1 mio. kr. blandt alle spillede rækker i december.

Eurojackpot vindertal:

6, 8, 16, 44, 50

Eurojackpot stjernetal:

1, 10

Lotto vindertal:

14, 15, 16, 18, 24, 25, 32

Lotto tillægstal:

22

Eurojackpot:

-Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag aften.

-Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

-Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Lotto:

-Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

-Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

-Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum