RelyOn NutecRelyOn Nutec

Falck Safety Services skifter navn til RelyOn Nutec

Del

I dag tager Falck Safety Services et nyt skridt som verdens førende udbyder af sikkerhedsrelaterede services og skifter navn til RelyOn Nutec. Navnet skaber forbindelse til virksomhedens arv, kundeløfte og vision for fremtidens sikkerhedstræning.

RelyOn Nutec. /PR
RelyOn Nutec. /PR

Verdens førende virksomhed inden for sikkerhedstræning, RelyOn Nutec, tidligere Falck Safety Services, skifter navn for at samle de globale aktiviteter under ét brand. Med 33 centre på tværs af 20 lande træner virksomheden årligt over 250.000 medarbejdere i sikkerhed i olie- og gasindustrien, marine, vedvarende energi og andre højrisiko-brancher.

Det nye navn, RelyOn Nutec, understreger vigtigheden af tillid i virksomhedens kundeløfte.

Torben Harring, Group CEO i RelyOn Nutec, forklarer:

-       Vores kunder arbejder i brancher med stort risikopotentiale, i miljøer hvor sikkerhed og risikoforebyggelse er en grundlæggende aktivitet og ikke bare "nice to have". En aktivitet, hvor man aldrig kan gå på kompromis. I RelyOn Nutec hjælper vi vores kunder med at holde folk sikre, forbereder dem på det uventede og hjælper dem med at forberede sig på, hvordan de skal reagere i en nødsituation.

Navneskiftet sker samtidig med, at virksomheden udvider sin kapacitet inden for sikkerhedstræning:

-       Vi bygger på en stærk arv, skabt af en passioneret global organisation af førende sikkerhedseksperter. Undervisere, specialister, konsulenter og ledere, som går et skridt videre end, hvad der kræves af dem. Alle de folk arbejder sammen hver dag for vores vision: "At være den førende globale partner inden for sikkerhed, som leverer komplette og vedvarende kompetencer, der overgår compliance-krav", siger Torben Harring og fortsætter:

-       Med Polaris Private Equity som nye ejere har vi styrken til at accelerere vores transformation og ekspansion, både med hensyn til vores ydelser og geografisk.

 

Selskabet hedder nu RelyOn Nutec og markerer sin førerposition i markedet ved at introducere en 360-graders tilgang til sikkerhed:

-       "360" betyder, at vi i RelyOn Nutec anlægger et 360-graders perspektiv på sikkerhed. Sådan hjælper vi både mennesker og virksomheder med at forbedre sikkerheden, og det er også den måde, vi selv arbejder på, siger Torben Harring, og tilføjer:

-       "RelyOn" betyder for os "Rock Solid and Dependable".

Nøgleord

Kontakter

Billeder

RelyOn Nutec. /PR
RelyOn Nutec. /PR
Download
Torben Harring, Group CEO, RelyOn Nutec. /PR
Torben Harring, Group CEO, RelyOn Nutec. /PR
Download
RelyOn Nutec. /PR
RelyOn Nutec. /PR
Download

Information om RelyOn Nutec

RelyOn Nutec
Kalvebod Brygge 45
1560 København V

+45 7612 1314https://falcksafety.com/

Fakta om RelyOn Nutec:

  • Falck Safety Services er etableret i 1997, da Esbjerg Brandskole blev en del af Falck. Esbjerg Brandskole startede i 1968.
  • 33 træningscentre i 20 lande på 6 kontinenter.
  • 1043 fuldtids-ansatte på verdensplan, inkl. over 500 eksperter i sikkerhed og overlevelse.
  • Tilbyder mere end 750 kurser med fokus på sikkerhed – både online, offline og onset.
  • I efteråret 2018 blev Falck Safety Services opkøbt af private equity-fonden Polaris.

Følg pressemeddelelser fra RelyOn Nutec

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.