Falck

Falck lærer børn førstehjælp i Festugen

Del

Aarhus Festuge og Falck inviterer skoleklaser i 3.-7. klassetrin til førstehjælpskursus i børnehøjde under årets festuge.

Hvordan undgår man panik, hvis der sker en ulykke? Hvornår og hvordan skal man tilkalde hjælp? Hvordan giver man livreddende førstehjælp? Det er nogle af de spørgsmål, som skolelever i 3.-7. klasse kan få svar på under Aarhus Festuge, når to falckreddere står klar til at give undervisning og gode råd.

Projektet er en del af et længerevarende samarbejde mellem Aarhus Festuge og Falck, som går mange år tilbage. Som noget helt naturligt har Falck bidraget til beredskabet ved Festugens store udendørsarrangementer, hvilket de også gør i år. Men der er også aktiviteter målrettet mod den yngste del af festugegæsterne.

Udover førstehjælpskursus i børnehøjde parkerer Falck også en bemandet ambulance i Byparken, hvor børn (og voksne) kan kigge ind, stille spørgsmål, farvelægge en tegning og deltage i lodtrækningen om legetøjsbrandbiler og -ambulancer fra Falck.

Med arrangementerne og Falcks mere praktiske funktion ved Festugens større arrangementer får Falck spredt viden om sikkerhed ud til en bred gruppe, hvilket glæder Gunnar Thykjær, regionsdirektør i Falck.

- Ledelsen af Festugen udfordrer til tider Falck på det, vi kan og gør, således der også på den måde skabes inspiration til nytænkning i Falck. Endelig er der en ro og ordentlighed som normalt præger Festugen, flankeret af et stort udvalg af oplevelser, hvor Festugen sammen med Falck tilstræber at skabe trygge omgivelser, siger han.

Falcks førstehjælpskursus i børnehøjde finder sted 29.-31. august i Byparken.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jonas Barfoed, pressemedarbejder hos Aarhus Festuge: 87 30 83 04

Falcks pressetelefon: 7022 0307

Nøgleord

Information om Falck

Falck
Falck
Polititorvet
1780 København V

70 10 20 31http://www.falck.dk/

Følg pressemeddelelser fra Falck

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Falck