Region Sjælland

Falck fortsætter med hurtigtest

Del

Falck vinder udbud og fortsætter som leverandør af hurtigtest for COVID-19 i Region Sjælland.

Foto: Jakob Vind/Region Sjælland
Foto: Jakob Vind/Region Sjælland

Opgaven med at hurtigteste danskerne for Covid-19 har været i udbud og er nu blevet afgjort. Det blev Falck A/S, der vandt udbuddet i Region Sjælland. Frem til 21. april lyder aftalen på leverance af op til 39.000 daglige hurtigtest i Region Sjælland og derefter op til 52.000 daglige test frem til august. Det vil være muligt, at aftalen forlænges yderligere.

- Den nye aftale betyder, at borgerne i Region Sjælland beholder de hurtigteststeder, som de allerede kender. I første omgang fortsætter Falck, som de plejer, men antallet af test udvides løbende, og vi vil derfor se på, om der bliver brug for at udvide åbningstiderne, siger Anne Øster Hjortshøj, enhedschef i Region Sjælland.

Let adgang til test

Falck har stået for regionens hurtigtest i et par måneder. Derfor har Falck været med til at opbygge det nuværende testsetup. Det har resulteret i et meget fintmasket net af teststeder og en organisering, der gør det muligt, at tilpasse indsatsen til det generelle smittetryk og at sætte ind i lokalområder, hvis smitten blusser op.

- Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Falck om at sikre, at sjællænderne har let adgang til test, uanset hvor i regionen de befinder sig. Det gælder også hen over sommerperioden, som omfatter mange gæster i sommerlandet – forhåbentligt fra både ind- og udland, siger Anne Øster Hjortshøj.

Region Midtjylland har stået for udbudsprocessen om hurtigtest på vegne af alle landets regioner. I valg af leverandør har pris og kvalitet vægtet 50 procent hver.

Se placering af teststeder i hele landet på Coronasmitte.dk 

Kontakter

Enhedschef Anne Øster Hjortshøj, Det Nære Sundhedsvæsen, Region Sjælland, 23 29 77 37

Billeder

Foto: Jakob Vind/Region Sjælland
Foto: Jakob Vind/Region Sjælland
Download

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Øget vaccinationsindsats tættere på borgerne10.5.2021 11:09:31 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Region Sjælland kan se frem til at få bedre adgang til at blive vaccineret lokalt, når antallet af åbningsdage øges fra uge 20. Fremover vil der være åbent minimum tre dage om ugen i hver kommune, da vaccineleverancerne er steget. Åbningsdagene kan være fordelt over flere forskellige vaccinationscentre i de enkelte kommuner. Dette er et væsentligt skridt for, at vi kan genåbne samfundet yderligere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum