Haderslev Kommune

Fakkeltog til lysfesten går nye veje

Del

Haderslev Butikkerne tænder levende lys langs ruten. Alle kan deltage i det stemningsfyldte fakkeloptog.

Flere end 400 har nu tilmeldt sig årets fakkeltog, som også i år begynder fra tre startsteder: Museet, Hertug Hans Kirken og som noget nyt i år også fra Bispen. Det betyder, at de, der deltager i aftenens lysfestarrangementer på Teatret Møllen og på biblioteket, har mulighed for at deltage i fakkeltoget, når de samles omkring kl. 20.45.

Musikken leveres af Sønderborg Pipes and Drums, Green Forrest Pipe Band og Haderslev Tambourkorps som alle tidligere har deltaget i Haderslev Lysfest.

Fakkeloptogene ankommer, efter blandt andet en tur i den gamle bydel, til Gravene omkring kl. 21.15, hvor de tilslutter sig den traditionelle Tappenstreg, der med Slesvigske Musikkorps - SMUK i spidsen går gennem byen til Haderslev Kaserne.

Som et nyt indslag har Haderslev Butikkerne sørget for, at der langs ruten er opsat 300 levende lys, til at skabe den rette stemning og til at vise ruten fakkeltoget går gennem byen på vej til kasernen.

Der er fakler nok til alle, der ønsker at deltage i fakkeltoget fra enten Bispen eller Hertug Hans Kirken. Mødetidspunktet er senest kl. 20.45.

Tilmelding til fakkeloptoget er ikke nødvendig.Kontaktinformation:

Kulturkoordinator, Thor Lange, telefon 74 34 17 44/ 40 20 63 02, mail thla@haderslev.dk

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum