Conferize A/SConferize A/S

fairkey & Conferize indgår strategisk og internationalt salgs partnerskab

Del

fairkey og Conferize har indgået et strategisk samarbejde om fælles internationalt salg og promovering af deres løsninger til konference, event og messeplanlæggere.

Såvel fairkey som Conferize er på en ambitiøs international rejse og sammen skabes en fornyet konsistent værdikæde fra arrangementsplanlægning til opfølgning af kundeemner.

”Med et stigende aktivitetsniveau og tilbagevenden til en ny virkelighed efter nedlukningen, arrangeres der atter messer, konferencer og events, og behovet for digitale løsninger er øget ” siger Martin Morsing Larsen, adm. direktør, Conferize.

I et globalt marked med mere end 3 mio. årlige konferencer, +500.000 messer samt +40 mio. deltagende virksomheder samt +200 mio. gæster/besøgende, kan fairkey og Conferize tilbyde en end-to-end løsning for såvel virksomheder som arrangører.

Mødeplanlæggere og udstillere oplever et stigende behov for at understøtte deres arrangementer med digitale planlægnings, invitations- og opfølgningsløsninger, som hjælper til at opnå et optimalt udbytte af deres investering i arrangementer.

Conferize, der er noteret på Nasdaq Copenhagen FN, leverer den komplette digitale arrangementsplatform, der understøtter den gode mødeoplevelse for planlæggere og deltagere.

Fairkey, et dansk ledende tech selskab, leverer et komplet lead capture system til at effektivisere salgsarbejdet på messer og konferencer, ved direkte at kunne sende salgsmaterialer, booke møder, connecte på LinkedIn mm.

Samarbejdet mellem fairkey og Conferize fokuserer i første omgang på et salgssamarbejde og integration af de to tjenester, så virksomheder, mødeplanlæggere og udstillere til at få den fulde digitale understøttelse

fairKey og Conferize ser frem til at demonstrere mulighederne på efterårets messer:

-          EoT (Electronic of Tomorrow, Herning 31. August 2021

-          Møde- og Eventmessen i København 1. september 2021

-          International Confex i London, 1-2 september 2021

-          Event Tech Live i London 1-5 November 2021

Kontakter

Information om Conferize A/S

Conferize A/S
Automatikvej 1
2860 Søborg

Følg pressemeddelelser fra Conferize A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.