Haderslev Kommune

Færre tilsyn på plejecentre

Del

Plejecentrene i Haderslev Kommune har godt styr på tingene. Ved embedslægens tilsyn sidste år blev der fundet så få fejl, at størstedelen af plejecentrene i år kan springe tilsynet helt over.

Embedslægen var i 2015 på tilsyn på 8 ud af 9 plejecentre i Haderslev Kommune. Ved de uanmeldte besøg blev der fundet så få fejl og mangler, at 6 af plejecentrene i år kan springe tilsynet helt over.

" Det er godt, at medarbejderne har styr på regler og procedure, ikke mindst fordi borgerne skal kunne føle sig trygge i vores hænder", siger formand for Voksenudvalget, Holger Mikkelsen.

Kun to plejecentre får i 2016 besøg af embedslægen. Det skyldes, at der ved tilsynet sidste år blev fundet fejl og mangler - dog ikke alvorlige fejl og mangler. Plejecentrene har efterfølgende udarbejdet handleplaner for, hvordan de vil imødekomme kravene fra embedslægen.

Alle plejecentre har desuden i 2015 haft fokus på medicinhåndtering, og der er implementeret et elektronisk undervisningsprogram i medicinhåndtering.

Kun et enkelt plejecenter havde ikke besøg sidste år. Det skyldes, at plejecentret året forinden blev fritaget for tilsyn.

Der er 9 plejecentre i kommunen, heraf 2 selvejende og fra 1. april 2016 ét privat.Kontaktinformation:

Formand for Voksenudvalget, Holger Mikkelsen, telefon 40 22 52 93.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum