Varde Kommune

Færre er tilknyttet Jobcentret

24.3.2017 04:57 | Varde Kommune

Del

På to år er antallet af borgere tilknyttet Jobcentret i Varde Kommune dykket med 20%. Til glæde for både de berørte borgere og kommunens samlede økonomi.

LEDIGHED

I 2014 var der 2.839 årsværk tilknyttet Jobcentret i Varde Kommune. I 2016 var tallet 2.277. Et fald på 20% over en toårig periode.

Det har medvirket til, at Udvalget for Arbejdsmarked og Integration i Varde Kommune har sparet 12 millioner kroner i forhold til oprindeligt budgetteret for 2016.

En anden væsentlig årsag er de ti nye investeringstiltag, der i 2016 blev indført på beskæftigelsesområdet. Det overvejende fællestræk for disse tiltag er en fremrykket indsats i forhold til de borgere, der kommer i kontakt med Jobcentret.

CITAT

Formand for Udvalget for Arbejdsmarked og Integration i Varde Kommune, Søren Laulund:

”Årets regnskabsresultat er stærkt tilfredsstillende, når man kigger på de store tilpasninger, der i 2016 har påvirket Jobcentrets indsats og faktisk hele økonomien inden for beskæftigelse.”

”Fremfor alt har de mange indsatser gjort en konkret forskel for de mennesker, der har fået et job.”

Kontakter

Søren Laulund
Formand for Udvalget for Arbejdsmarked og Integration i Varde Kommune
28 71 34 13
sola@varde.dk

Erik Schulz
Arbejdsmarkedschef for Jobcentret i Varde Kommune
20 82 58 58
ersc@varde.dk

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Varde Kommune ligger langs den jyske vestkyst og strækker sig fra Nymindegab i nord til Skallingen i syd. 

Med visionen "Vi i Naturen" fokuserer vi på vores enestående natur og det gode liv i Varde Kommune.

Igennem Vadehavet er vi er en del af UNESCO Verdensarv, og med Naturpark Vesterhavet lige uden for døren har vi unikke naturoplevelser til både store og små.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Kronprins Frederik og stjernearkitekt Bjarke Ingels indviede bunkermuseum29.6.2017 15:04pressemeddelelse

For øjnene af 250 indbudte gæster og pressefolk fra seks lande blev det nye TIRPITZ indviet i formiddags. Blandt gæsterne var stjernearkitekt Bjarke Ingels og H.K.H. Kronprins Frederik, som begge var synligt begejstrede for det splinternye museum. Kulturminister Mette Bock forestod selve indvielsen ved at flytte et såkaldt tjekkisk pindsvin. Hun fik en hjælpende hånd af H.K.H. Kronprins Frederik.

Sidste chance for akkreditering: TIRPITZ bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik27.6.2017 08:18pressemeddelelse

TIRPITZ i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. TIRPITZ er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

Info om akkreditering: Tirpitz bliver indviet med deltagelse af H.K.H. Kronprins Frederik13.6.2017 13:51pressemeddelelse

Tirpitz i Blåvand, som er tegnet af Bjarke Ingels Group, indvies officielt den 29. juni 2017. Museet er på forhånd udråbt som arkitektur i absolut verdensklasse og er på CNNs liste over de 13 mest imødesete byggerier i 2017 – på verdensplan. Tirpitz er på spektakulær vis bygget ind i det karakteristiske vestjyske klitlandskab og rummer udstillinger om 2. Verdenskrig, rav og 20.000 års historie på den jyske vestkyst.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum