Danske Spil A/S

Færing bliver millionær for 25 kroner.

Del

Med Quick skrabelod kan det hurtigt blive en sjovere dag, og det må man sige, at det blev for en færing forleden.

Den heldige skrabespiller stoppede nemlig ved en Effo tankstation ved navn FH 9278, i Tórshavn, og her blev ikke kun tanken fyldt op, men også lommerne. Der blev satset 25 kroner på et Million Quick skrabelod, og det viste sig at være en rigtig god investering. Færingen kunne nemlig skrabe tre ens felter, og sikrede sig dermed den størst mulige gevinst på 1.000.000 skattefri kroner. 

-Tanken om, at man kan bruge 25 kroner på et skrabelod og så gå hen og vinde en million er med til at skabe glæde og spænding. Det er noget vi i Danske Lotteri Spil arbejder hver eneste dag på at udbrede, siger adm. Direktør, Pernille Wendel Mehl.

Million Quick er et af de mest populære skrabespil hos Danske Spil, og der er gevinst på hvert tredje lod. Hvis du føler dig lige så heldig, som den nyudklækkede millionær fra Færøerne, så kan du hoppe ned til en af vores 4400 forhandlere og prøve lykken. 

Danske Spil ønsker den nye millionær et stort tillykke.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum