Molslinjen A/S

Færger rustes til travl corona-jul

Del

Alle Molslinjens færger gør nu klar til en juletrafik præget af corona. Juletrafikken bliver i år komprimeret sammen på ganske få rejsedage, og det stiller krav til færgernes besætninger og beredskab.

Express 4 og de andre hurtigfærger får en travl jul. Årets juletrafik komprimeres nemlig på ganske få rejsedage
Express 4 og de andre hurtigfærger får en travl jul. Årets juletrafik komprimeres nemlig på ganske få rejsedage

Det bliver en travl jul på Molslinjens færger i år. Med en juleaften placeret på en fredag bliver de store udrejsedage til jul komprimeret til onsdagen og torsdagen før. Derfor kaster Molslinjen hele fire hurtigfærger ind på Kattegat i julen for at være sikker på at kunne få alle med. Både den 22. og den 26. december sejler færgerne op til 32 daglige afgange og 196 afgange i alt fra den 22. til den 28. december..

”Udviklingen omkring corona får folk til at tage bilen på deres julerejse, og det vil som altid skabe lange bilkøer på vejene på tværs af landet”, forudser Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Færgerne er godt forberedte på juletrafikken. Rederiets færger er SafeGuard-certificerede hos Bureau Veritas på ny, og der er ekstra fokus på afspritning og rengøring. Alle færger har indbyggede UV-virusdræbere i ventilationen.

”Og ved at sætte hele vores kapacitet ind i julen, kan vi også sikre, at vi får så god og tryg plads til alle som muligt. Vi kommer nærmest til at sejle med en færge hvert 45. minut på de største dage”, siger Jesper Skovgaard.

De fire hurtigfærger på Kattegat bliver Express 2, Express 3 og Express 4 – og så hurtigfærgen Max, som normalt sejler på Bornholmslinjen mellem Rønne og Ystad. Det forventes at omkring 60.000 biler med cirka 180.000 passagerer vil krydse Kattegat i juledagene.

For yderligere at gøre julen ekstra tryg har Molslinjen besluttet at forlænge gyldigheden på alle billetter købt inden 31. marts fra én måned til et halvt år. Blot skal billetten være ændret inden den 1. april.

”På den måde kan billetten ændres, hvis der skulle komme noget i vejen for juleplanerne”, siger Jesper Skovgaard.

Kontakter

Billeder

Express 4 og de andre hurtigfærger får en travl jul. Årets juletrafik komprimeres nemlig på ganske få rejsedage
Express 4 og de andre hurtigfærger får en travl jul. Årets juletrafik komprimeres nemlig på ganske få rejsedage
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Færgevej 7A
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Om Molslinjen:

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne mere end otte millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum