Fængselsforbundet

Fængselsbetjent overfaldet på Politigårdens Fængsel

Del

En fængselsbetjent blev i går slået i ansigtet af en fange i Politigårdens Fængsel i København.


Overfaldet sker i forbindelse med udbringning af mad. Fangen bliver aggressiv, da fængselsbetjenten spørger, om han vil have mad. Da betjenten efterfølgende beder manden om at tage sine sko på, vender han sig pludselig om og slår betjenten i ansigtet med knytnæve.

Betjenten griber derefter fat om fangen for at forhindre yderligere angreb. Han får assistance af kollegaer og fangen anbringes i sikringscelle.

Kontakter

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum