Haderslev Kommune

Fællessang hitter til Haderslev Lysfest

Del

Sønderjysk Kor synger for for 19. gang til Haderslev Lysfest.

For mange deltagere i Haderslev Lysfest er det en fast tradition at deltage i Sønderjysk Kors fællessang i kasernens gymnastiksal, inden det går løs på kasernepladsen. En time i godt selskab med et særdeles rutineret kor, der under ledelse af korleder Lone Skovgaard, genopfrisker den danske sangskats forårssange.

Det er i år 19. gang at Sønderjysk Kor synger for til fællesang på kasernen. At arrangementet er et hit, blev tydeligt i 2015, hvor de 400 stole, der var sat frem til publikum ikke slog til, og der måtte findes flere stole i en fart. Af samme grund bliver der sat flere stole frem til dette års fællessang.

Der er fri adgang til at deltage i fællesangen med Sønderjysk Kor, der begynder kl. 20.30 og slutter kl. 21.30, hvorefter der er mulighed for at komme ned på kasernepladsen og deltage i aftenens øvrige program.Kontaktinformation:

Sønderjysk Kor, Laila Thomsen, telefon 29 90 23 93

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum