Haderslev Kommune

Fællessang hitter til Haderslev Lysfest

Del

Sønderjysk Kor synger for for 19. gang til Haderslev Lysfest.

For mange deltagere i Haderslev Lysfest er det en fast tradition at deltage i Sønderjysk Kors fællessang i kasernens gymnastiksal, inden det går løs på kasernepladsen. En time i godt selskab med et særdeles rutineret kor, der under ledelse af korleder Lone Skovgaard, genopfrisker den danske sangskats forårssange.

Det er i år 19. gang at Sønderjysk Kor synger for til fællesang på kasernen. At arrangementet er et hit, blev tydeligt i 2015, hvor de 400 stole, der var sat frem til publikum ikke slog til, og der måtte findes flere stole i en fart. Af samme grund bliver der sat flere stole frem til dette års fællessang.

Der er fri adgang til at deltage i fællesangen med Sønderjysk Kor, der begynder kl. 20.30 og slutter kl. 21.30, hvorefter der er mulighed for at komme ned på kasernepladsen og deltage i aftenens øvrige program.Kontaktinformation:

Sønderjysk Kor, Laila Thomsen, telefon 29 90 23 93

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum